|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
20.1.2008 10:14:14   
Zamima
Nogavica, glede pleničk: jaz ti lahko dam od Lidla in od Hoferja 4 za probat user posted image , se mormo fiksno zmenit enkrat ta teden, da prijadrava okol user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
20.1.2008 11:27:11   
max81
dan, vidim, da ste že prstavle kavico in da je že kuhanauser posted image user posted image user posted image

drugače smo ok, naspali smo se tko kt ponavadiuser posted image user posted image user posted image , malo sva že zmatrala tko, da je šla zdejle počivat ker gremo pol k mamici na sarmeuser posted image user posted image kolk je fajn k mi ni treba kuhat, ker danes se mi pa res ne da nič...jest sem kr ok, sam uč me še k neki matra,mam mal otečenga...bo že, sem zvečer en lekadolček popila
vreme je danes kr lepo, sam predno bomo šli iz južne bo po vsej verjetnosti že tema

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.1.2008 12:00:09   
Aja1
Nogavica, kaj pa Activ fitke si že probala?

Evo, kosilo je skuhano, Neja je pa takooo zasitnarila, da ni hotela jest...niti žličke. Je šla lačna spat. Me prav zanima, koliko časa bo spala user posted image . Še za zajtrk je zelo malo pojdla -  1/4 sirovke in deci gostega soka z deci vode.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
20.1.2008 16:28:38   
Zamima
dan,...

spet nobene nikjer user posted image , midve sva šli po kosilu na dolg sprehod, smo imeli čudovito vreme danes  user posted image   user posted image ,...

bom potem dala slikce v album, če se mi bo dalo user posted image ,... zdaj sva imeli pa obisk, je dobila Zala spet en komplet iz H&M-a user posted image

jutri pa je dan D,  user posted image   res upam, da bo vpis uspel user posted image .

Aja1, kako je z Nejo? Upam, da ni kak virus na pohodu pri vas
user posted image

Lep preostanek dneva vsem  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
20.1.2008 17:20:56   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Nogavica, glede pleničk: jaz ti lahko dam od Lidla in od Hoferja 4 za probat user posted image , se mormo fiksno zmenit enkrat ta teden, da prijadrava okol user posted image

Ja, to bi bilo super user posted image .
Midve sva vsak dan nekje med 11h in 13h zunaj, se lahko zmenimo za kak skupen sprehod, če bo lepo vreme. Če ne, pa prideta kak popoldan na obisk, o.k.?

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, kaj pa Activ fitke si že probala?

Ne še. Bom najprej Zamimo ponucala, ko se je ravno ponudila user posted image , potem pa je v planu tudi to.

Zamima, držim pesti, da vpis uspe user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
20.1.2008 17:24:48   
Zamima
nogavica veš, da res je brezvze kupovat, da boš potem plenice stran metala user posted image , po moje bi bilo fino, da se zmenimo za torek user posted image , jutri bova imeli preveč dirkanja user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
20.1.2008 19:44:27   
Zamima
Večer, kje ste vse user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
20.1.2008 19:57:35   
max81
evo mene, nas ni blo cel dan doma, smo šli k moji mamici na južno, po južni pa gasa na Bled okol jezera..je prov pasal, je pa res,da smo bli bolj pozni in nismo več ujeli sončka, ampak je blo vseeno še kr toplouser posted image
pa še dam sem prtovorla južno za jutr, tko, da kuhanje jutri spet odpadeuser posted image user posted image user posted image ...to mi ful pašeuser posted image
naša žaba je zrihtana in že aja...je bla čist preveč že zmatranauser posted image

plenice nam so ravno prejle ko sem rihtala malo spet premočile tele Linostaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
20.1.2008 20:00:13   
viv_
Čer user posted image

Plenice: mi imamo od vsega začetka active-fit in niti enkrat niso premočile in nikoli rdeče rite... Res sem zadovoljna in sploh ne eksperimentiram z drugimi.

Spanje: Mula mala je mela ene ekshibicije od 2 do 4 zjutri, ampak sem jo bolj ali manj ignorirala. Spala pa itak nisem. No, potem je končno zaspala nazaj in spala do 9 zjutri.

Popoldan smo šli v lov za sončkom... In smo ga našli, na enem hribu. Je bilo pa prav zanimivo, gor sonce, pa super se je videlo morje megle v dolini. Na sončku pa takooooooooooo toplo, da smo bili brez bund, samo v trenirkah.

Vikenda je konec user posted image user posted image user posted image  Spet en dolgočasen teden...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
20.1.2008 20:10:21   
Aja1
Čer.
Neja spi. Je bila popoldan tako sitna. Upam, da se ne kuha spet kaj.user posted image

Nam so tudi Activ fitke (in Baby dry) najboljše. Na začetku smo imeli Babylove, potem Huggies (zeleno-modre), pa navadne pamperske. Ko smo enkrat probali pa Activ fitke (in Baby dry) oboje made in Germany, smo pa ostali na teh.

BTW- kolikokrat na dan še zamenjate plenico? Ko je v vrtcu zamenjajo 2-3x, potem dam jaz samo še za spanje. Ko smo pa doma, pa dobi svežo plenico zjutraj, potem okoli 13ih in zadnjo za spanje (ob 18.00). Kaka pa itak vedno v kahlo zjutraj in zvečer user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
20.1.2008 20:12:38   
Zamima
Aja1, jaz sploh ne štejem kolkrat zamenjam user posted image ,... ko je pokakana tak takoj, drugače pa zjutraj, pa potem preden jo dam spat po kosilu, pa potem ko se zbudi, potem mogoče še enrkat in pa pred nočnim spanjem user posted image nekaj takega

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
20.1.2008 20:15:15   
viv_
Jaz previjam po potrebi user posted image

Vedno, ko je pokakana. Sicer pa, ko pride iz vrtca, doma porabimo še 1 ali 2 plenici. Ko jo preoblečem jo še previjem, če je plenica polna, sicer jo previjem samo še pred spanjem.

Če smo pa doma pa nekako ko vstane, ob 8-9h, preden gremo ven (če gremo), pred dopoldanskim počitkom, še 1x popoldan in pred spanjem. Tam nekje 4-5 plenic na dan.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
20.1.2008 20:17:19   
Zamima
punce, ki imate user posted image v vrtcih (jaslih) imate občutek, da dovolj previjajo tam? user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
20.1.2008 20:21:09   
max81
mi se previjemo tm okol 4-5 krat oziroma po potrebi

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
20.1.2008 20:33:28   
viv_

punce, ki imate user posted image v vrtcih (jaslih) imate občutek, da dovolj previjajo tam? user posted image

Pomoje da ja... Rite nima vnete, hlače nima preoblečene - torej je suha.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
20.1.2008 20:38:36   
Aja1

Ja, dovolj. Če je otrok pokakan, pa itak smrdi in takoj previjejo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
20.1.2008 20:39:35   
Aja1
Punce, veste koga še pogrešam (poleg nekaterih že večkrat omenjenih) - Kajo11.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
20.1.2008 20:59:07   
Zamima
nočko babe odhajam jaz pod tuš pa spat
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
20.1.2008 21:10:15   
urška76
Čer!
Evo mene na hitrco, predno me vrže dol. Mora jutr Žiga nov napajalnik kupit, da bomo lahk tv gledal, pa da me nov z neta metal. Upam, da je sam napajalnik kriv.
Zamima v vrtcu sigurn dostkrat previjejo. Naša ne glede na to, da majo tam lumpi plenice, nima nikoli vnete rite. Nogavica v DM-u lahk kupiš (vsaj včasih so mel, zdej pa nisem glih 100 %) pakiranje mislim da dveh plenic njihove znamke. Mi mamo srečo in nam plenice ne premočjo (pamperskeal pa milerjeve - uporabljamo izmenično).
Mi pa nismo nč sončka vidl dons. Dopoldne smo mal pospravil, popoldne smo šli pa k mojim na obisk.
Zdej moram pa izpoln obljubo, ki sem jo dala Mihu, ker je bil priden.
Lep večer in mirno noč.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
20.1.2008 21:28:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Še nekaj. MucaMaca in ostale, ki ste iz Celja in okolice. A greste kdaj v City centru na tista igrala? Mi smo danes spet bili vsaj eno uro in Neja nenormalno uživa tam (midva pa tudiuser posted image ).

Mi nismo še bili nikoli na teh igralih. Pravzaprav se mi bolj kot ne izogibamo trg.centrov.
Bo dedi potem na pomlad uredil pred hišo igrala za Ančko, lepo na svežem zrakcu in sončku. user posted image

Mi smo bli pa ta vikend na Kopah (smučišče pri Slovenj Gradcu) in je bilo res božansko! user posted image Vreme lepo, še posebno danes, nahodili smo se za dve leti nazaj pa še malo vnaprej, noge nič kaj ne bolijo, presenetljivo. A. je tudi uživala, nekaj časa na saneh, nekaj časa peš in malo še v nahrbtniku. Aja, da ne pozabim, zdaj pa tudi mi hodimo. user posted image

Pa prelepi avatarji. user posted image   Mirno nočko vsem!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
21.1.2008 8:17:29   
viv_
Jutro!

Jest ne vem, a ma naša Zarja uro u riti a kaj? Za vikende lepo spi do pol 9 ali 9, dones je bila pa auv 6:15. Ko da bi vedela, da more ustat user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
21.1.2008 8:44:00   
marella1
Dobro jutro!

No po daljšem času se vam oglašam.

Službeno pot smo preživeli, Zurich je lep, ampak user posted image drag. Lana je z očijem uživala in me sploh ni pogrešala, čeprav je vzgojiteljica rekla, da je bila tiste dni v vrtcu kar malo žalostna user posted image .

Ful imate lepe nove avtarčke: Aja, Nogavica in MucaMaca (upam, da nisem še katere pozabila).

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
21.1.2008 8:45:04   
Aja1
Dan.

Spali dobro user posted image . Sicer je ob 4ih zjutraj kar padla name user posted image , ampak smo lepo spali naprej.

Urška, a vaši dobijo plenice v vrtcu? Mi jih moramo sami prinest.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
21.1.2008 8:45:51   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Službeno pot smo preživeli, Zurich je lep, ampak user posted image drag.

A fejst drag? Hm hm... Midva sva pa mislila mal za 1. maj v Švico skočit...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
21.1.2008 8:46:20   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1
Službeno pot smo preživeli, Zurich je lep, ampak user posted image drag. Lana je z očijem uživala in me sploh ni pogrešala, čeprav je vzgojiteljica rekla, da je bila tiste dni v vrtcu kar malo žalostna user posted image .

Super Marella, da je Lana uživala. Si se ti naspala? Je Lana slučajno kaj boljše spala?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?