|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke kje ste?
20.1.2005 11:06:17   
dvojčica
Bližam se 14t, buši že malo viden, glede na predhodno podlago bušija, kg najprej dol, sedaj +0.5kg. PDP imam 25.7., čeprav je računalnik na NS glede na velikost ploda določil da je 4 dni starejši kot smo računali???
Glavno da je, saj smo se kar dolgo trudili.

Doma v trenerki, okoli hodim v malo večjih (širših) žametkah, imam nosečniške hlače od bratrančeve žene, ki jih oblečem, kadar se mi zdi, da me vse ostalo tišči. Po nakupih še nisva šla, ker mi obljubljajo vsi po vrsti ogromno oblekic in ostalega... Bomo še videli. Časa je še veliko.

Sem na bolniški in močno pogrešam šolski-otroški živžav. Sedaj je važnejša pikica, pa tudi preveč sem bila utrujena, z bolečinami in celodnevnimi slabostmi, sedaj pa se počasi umirja.

Samo za vas šopki :rozica::rozica::rozica:

Lp, dvojčica


(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   julijke kje ste?
20.1.2005 13:09:25   
cat
Čao binci, ja jaz bom kar v LJ rodila. Naslednji pregled mam pa 9.2.2005-takrat bom v 17.tednu, ampak baje bo samo pregled brez UZ.
Sem se pa naročila v Črnuče drug teden na UZ in snemanje pikice:duda:. Komaj čakam:love:!!!
Lepo božajte bušije pa se pišemo! Aja, za spol bi pa zelo rada vedela, pa bomo videli, če se bo kaj razkazal, da bomo videli ali je :modri: ali:roza:. Pa saj ni pomembno kaj bo, važno, da je dete zdravo:duda:9nebesa!
:muca:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   julijke kje ste?
20.1.2005 13:16:11   
ery
Ojla. Sicer imam jaz rok 1. 8. , ampak vam moram vseeno malo pisat.

Meni se trebušček še ne vidi toliko, edino kar je, je malo napihnjen. Drugače dvoje kavbojk ne morem več normalno zapet.

Mene pa ni nič noračil G po prvem UZ na naslednji pregled? Zakaj pa ne? A katera ve?

Lepo se imejte!

papa

ery

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   julijke kje ste?
20.1.2005 13:44:13   
Anonimen
Madonca bo gneča julija po slovenskih porodnišnicah :bravo: :bravo: :bravo:
Oktober je bil pa ploden :)-

Ery, tole mi je mal čudno, da te ni naročil na naslednji pregled :zmeden:
Mogla bi ga imet vsakih 4 tedne (kakor jaz vem). Jaz bi na tvojem mestu mal poklicala pa se kar naročila. Kar mal bodi sitna kar se tega tiče.
Coco, ni mi jasno, kako imaš ti lahko PDP 21.7, pa si zdaj 16T 2/7, jaz pa PDP 8.7. pa 15T 6/7 :zmeden: :zmeden:
A je še katera tolk zmedena kar se teh tednov in PDPjov tiče?!?! Sej v končni fazi je vseeno, al enteden prej al kasnej, sam vseen...hmm

Lep dan
Tinka

(odgovor članu b.j.n.)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   julijke kje ste?
20.1.2005 13:56:09   
ery
Tinka74, ja meni je tudi cudno, sploh ko berem od punc, da so vse narocene.
Jutri zjutraj bom poklicala in povprasala kako in kaj. če povem po pravici, sem bila zadnjič, po 1.
Tako-Jutri pokličem.

Drugače je pa res veliko julijk .. Kaj bo to dojenčkov. Si predstavljate?

pazite nase in na svoje bušije. :metulj:

papa

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   julijke kje ste?
20.1.2005 14:05:35   
Romcka
hahaha Tinka..jaz sem bla cist zmedena glede tednov, ko sem brala tele maile...jaz imam rok 25.7.05 in po izracunih (od moje G) naj bi bila noseca ene 14T...potem pa kar naenkrat vec nic nisem vedla:zmeden:

Dvojcica medve sva pa ocitno na iste dneve bile 'aktivne':)) a si iz LJ?

Pupe...moj busi pridno raste..ceprav se bas nisem zredila (moja tehtnica mi pokaze malo vec, kot tista pri G:) samo vseeno mislim da imam ze ene +1.5kg..
Pocasi pa bom morala ze v soping za kake hlace (tkole z odpetim slicem, me bo se kdo tozil:)
Slabo mi ni bilo zaenkrat prav zelo..spala pa bi ko nora:) ceprav sem pogruntala, da se mnogo bolje pocutim, ko grem na sprehod z kuzijem, kot pa spat (samo ko je pa tak fajn)...pojedla bi vola - sama seveda:
In seveda komaj cakam julij...in molim, da bo vse ok z bejbijem:)
Pupe uzivajte velikkkkkk:)
R

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   julijke kje ste?
20.1.2005 14:29:31   
b.j.n.
me je skor kap, ko sem videla, koliko nas je. ce se sprasujete, ali je bil oktober res tako ploden, si poglejte, kaj se je takrat dogajalo z luno; jaz sem zjutraj poslusala na poti v sluzbo radio in so komentirali, da je luna nekje proti koncu oktobra imela mocan vpliv, posebej naj bi to veljalo za zenske. In ker smo me tako ali tako podvrzene lunini meni; jar kar verjamem, da je tale rumena bunka na nebu imela veliko zraven, da se bomo julija potile, avgusta pa ze uzivale s svojimi otrocicki. Joj, kako se veselim

papa
barbara

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   julijke kje ste?
20.1.2005 15:06:49   
pravljica
madonca lan in anny...ne me strašit...saj ne da mam kaj proti trebuščku, naj se le vidi :)-, ampak da je takšna razlika?! mi ni G v ponedeljek nič omenla in sem bla prepričana, da tak že mora bit...upam, da se bo mal ustavlo vse skup, drugač me še raznese 8)

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   julijke kje ste?
20.1.2005 16:32:16   
lan
Pravljica,prav lep trebušček imaš:).Jaz sem imela res majhnega.Meni je šele po 7 mesecu začel res vzhajati.Ko sem bila v 5 mesecu nekateri sploh niso opazili,da sem noseča:zmeden:.
Brez skrbi!

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   julijke kje ste?
20.1.2005 16:40:02   
coco
Nič hudega Tinka, ampak mislim da si naju z Joni zamenjala. Moj PDP je kot napisan 7.7.2005. je pa res, da sem nekaj časa imela tudi sama zmedo s temi tedni, še sploh ker nisem imela pri zanositvi normalnega ciklusa. Ko sem bila na pregledu za nuhalno svetlino mi je točno povedala kako daleč sem in od takrat nadaljujem štetje, ki pa mi drugače striže za 2 dni kot mi je povedala G. Po pregledu NS naj bi bil PDP 5.7.2005. Važno je da bom julija prišvicala zdravo bebico 9nebesa

Hej, tole z oktobersko luno je pa zanimivo, saj sva z mojim dragem kar nekaj casa nacrtovala pa ni slo....do tiste lune...hmmm,:zmeden:
lp

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   julijke kje ste?
21.1.2005 8:21:11   
Anonimen
Ups, ja Coco, Joni sem misnla :ups:
Sem se mal zmotila...če nas je pa toooolkkoooo :bravo:

Jah, sej pravim, sej je vseeno, 3.7., 8.7. ali 15.7., glavno, da bo zdravo :)-

Hehe, punce, sam, da ne bodo zdaj vse naše punčke z imenom LUNA :)- :)- :)-

Uživajte! Petek jeeee :bravo: :bravo: :bravo:

Tinka 16T

(odgovor članu b.j.n.)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   julijke kje ste?
21.1.2005 11:13:51   
Romcka
hahahahaha Tinka:) ne bos verjela ampak mojemu dragemu sem ze tezila kok mi je lepo ime Luna:)))) no samo on ni prevec navdusem (mogoce bom, ko mu povem, da je vsega luna kriva:))
uzivajte pupe vlikkkkkkkkkkkkk..jaz pa moram nujno nekaj pojest....:muca:
R

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   julijke kje ste?
21.1.2005 11:24:20   
dvojčica
Romcka, hojla!

Ne nisem iz Lj, sem Notranjka, rodit pa bom šla kar v Po. Ja, aktivne na isti dan, ni kaj. Čeprav jaz sploh nisem računala na to, saj je bil za menoj postopek IVF-ET, pripravljala (psihično) pa sem se na naslednjega. Uf, ki ga na srečo ni bilo potrebno opraviti, saj je bil prvi bolj mesarski. Zanimivo, to je bil ravno moj očiščevalni mesec pred naslednjo terapijo in postopkom. Torej brez vseh "nepotrebnih" kemikalij-tablet, inekcij.

Sedaj pa doma čuvam svojo pikico in se že mal sama seb smilim, ker mi je malček dolgčas. Drugače sem bila namreč v šoli v popoldanskem podaljšanem bivanju, ki je navadno zelo razgiban in GLASEN! Sedaj pa mi je kar nekako prazno in vse tiho, tudi radio ne pomaga.

Bo že, smo se trudili in končno tudi dobili, čeprav se še ne upam prepustiti veselju in navdušenju, verjetno zaradi dolgega čakanja in vsega truda, predvsem psihičnega. Gre pa na bolje:bravo:.

Lp, dvojčica

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   julijke kje ste?
21.1.2005 11:52:27   
Dari
Še jaz. PDP 18.7. , torej sem danes noseča 14t4d.
Sem bla prejšni teden v Lj pa sem si hotla na razprodajah kupit kake nosečniške hlače, pa so mi ble vse še tok široke in tko smešna sem bla v njih :)- Pa sem si rekla, da bom dokler bo šlo nosila še kar moje stare. Da ne govorim kok me je mikalo da bi kaj za malega kupila :bravo: Pa se mi je zdelo še malo zgodaj, tko da sem samo gledala in si cedila sline;)
Sicer se počutim odlično, razen zadnjih nekaj dni se me loteva en prehlad, tko da imam popoldne rahle glavobole in si privoščim malo počitka :)
Nočni obiski WCja ostajajo klasika - vsako noč ob točno 00:57 se zbudim in napol v snu odjadram na WC, pal pa hiter nazaj ajat :bravo:
Buši se mi tud že vidi - kakšen dan bolj, kakšen dan manj. Pa tud odvisno kaj dam nase. Ga pa možeku že ponosno razkazujem. Aja, pa sem si kupla tud že olje proti strijam - se bo počasi treba začet mazat, da bo buši lep tudi še avgusta :)
Pa mozolčki se delajo - kot bi bla stara 16 let :grrr:

Sicer pa uživam v svoji prvi nosečnosti in komaj čakam da začutim :duda: Mu/ji pa tud že beremo pravljice, pa lubčkamo pa na veliko poslušamo Mozarta :love:

Božajte bušije.... In naj nas čuvajo :angel::angel:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   julijke kje ste?
21.1.2005 12:07:12   
rouzi
ekola, še jaz!
se nisem že dolgo oglasila, enostavno ni časa. v službi me zasipajo z delom, me hočejo ponucat dokler sem še tukej..
sem v 13t6/7, trebušček že viden, zredila za 3 kg, nosim le še hlače, ki imajo notr kaj elastana.
drugače se pa počutim neprimerno bolje, ni mi skoraj več nič slabo, sem pa še vedno utrujena, pa zaspim mal čez osem zvečer...
sem presenečena koliko nas je!!! zgleda da je bla res plodna luna..
papa

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   julijke kje ste?
21.1.2005 13:17:48   
Anonimen
Binci,
probaj v mleko, ki ga kuhaš dati malo žajblja pa malo medu. To je krasno proti kašlju.

Jaz včasih spijem tudi kakšen čaj za malčke (Hipp proti kašlju), v katerem so vse sorte zelišča.
Pa ne jej preveč pomaranč, da ti ne bo slabo (vsaj jaz sem bruhala kot mora zarad limon in pomaranč - preveč c-vitamina.

Velik zdravja!!

Tinka 16T

(odgovor članu b.j.n.)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   julijke kje ste?
21.1.2005 13:53:14   
pravljica
binci, moja mala v takih primerih obožuje mleko (toplo seveda), v katerega stopim prežgan sladkor in namočim žavbelj...mogoče pa res pomaga

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   julijke kje ste?
21.1.2005 16:55:06   
Talči
Ku ku,
jaz sem tudi tukaj. Moj PDP je 30.07., sem iz MB in bom verjetno postala mamica tudi v MB, čeprav me nekaj pregovarjajo, da bi bil morda Ptuj boljši.
Trebušček se mi zdi, da iz dneva v dan raste, občasno je tako napet, da imam občutek, da me bo razneslo.
Svoje hlače še sicer lahko oblečem - ampak le tiste, ki so mi bile prej malo prevelike ali pa so fajn elastične. Sicer pa sem ponosna, da se že vidi... V tem tednu sem povedala tudi v službi - sem mislila, da me bodo kaj šparali, pa nič. :(
Razen tega so nam v službi zadnje dva dni lakirali parket in je smrdelo kot strela. Danes mi je bilo od tega vonja tako slabo, da sem morala predčasno domov. Mislite, da to kaj škodi moji pikici? Upam, da ne...
Če je še katera iz MB in bo se bo šla v tem času spopadat, naj se javi!
Sicer pa vsem vse lepo :rozica::rozica::rozica: in imejte se rade. Se že kaj kremate po bušiju?
LP
Talči

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   julijke kje ste?
21.1.2005 17:05:44   
PBJ
Moram se tudi danes javiti, ker sem imela pregled v začetku 16. tedna. :)
Malce so me kregali, ker sem šla spet za kilo in pol dol,a rezerv mi moj zakladek ne črpa.Sicer pa upam,da se bom čim prej bolje počutila in da minejo vse slabosti.
Pisala sem že o eni konstantni bolečini na desni strani in G je ugotovila,da je prav tam ena izboklina (že sama sem opazila, da mi nekaj nekoliko izstopa, pa nisem bila sigurna). To pomeni, da je maternica izbočena v desno. Rekla je, da je to od zarastlin, na desnih vezeh, ki mi maternico potegnejo v desno.Pred dvema letoma sem bila namreč operirana zaradi zarastlin in na desni maternični vezi mi jih niso odstranili, ker bi lahko poškodovali vezi. Zdaj vsaj vem, zakaj izboklina in bolečina.Ali je imela katera podobno izkušnjo?

Delali smo tudi UZ in srečna sem, da je z :duda: vse ok (srček bije, maha,....):sloncek:

Lepo bodite in pazite nase.:rozica:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   julijke kje ste?
23.1.2005 13:28:00   
sonja_l
lep pozdarv,ja še jaz sem tudi v tem julijskem roku.Zaenkrat je vse ok,nič slabosti,vse mi je še prav,le lepo spim malo več kot ponavadi.Je pa prvič in je vse novo,samo da še to popvem da se je moj fant odkar je zvedu zelo zelo raznežu!!!!Kaj je katera iz PrimorskE??

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   julijke kje ste?
23.1.2005 15:49:15   
mayci
Tukaj tudi ena julijka! Jaz pa že imam malo bušija in mi moje hlače niso več prav, tako, da že imam nosečniške! Midva tudi že malo gledava za vozičke, ostale stvari pa pridejo na vrsto kasneje. Komaj čakam, da bom imela že velik trebušček! Zdaj so vsi še bolj prijazni, kot ponavadi...
Lep pozdravček vsem!:kuza:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   julijke kje ste?
24.1.2005 10:49:39   
zvezdyca
tudi jaz imam že malo težav z hlačami, vendar še ni sile... rok imam 27.7., sem pa iz Primorske.

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   julijke kje ste?
5.2.2005 11:19:44   
sonja_l
ČAO!!!
Jaz imam rok 30/7,se pravi svi kar tam nekje na istem.Jaz sem iz Potoroža,včeraj sva šla malo v Italijo gledat vozičke ker so popusti ampak ni neke razlike,tako da bova še malo počakala z nakupom,je pa prav fajn gledat cunjice in ostale stvari....Čao lepo se imejte:)

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?