Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sem komaj pol poštudirala, da bi svojo požrešnost lahko prihranila za en dan, pa bi na B dan jedla štrudl - ker je res ful malo sladkan. Koza jaz.
- sem že včeraj cel dan kašlala, pa smrkala in se ful slabo počutila, danes pa je školjka moja prijateljica.

. Sem bila v službi kot en zombi. No tam pa itak dela, da te kap
. Sploh ne vem, kje se me glava drži.
.
)
Sem pa danes ugotovila kako in kdaj lahko telovadim. Ko malemu dajem flašo (zvečer in pred opoldanskim spanjem) sem prej sedela zraven posteljice in z roko skozi ograjo (remlce) držala flaško. Danes pa sem se ulegla na tla in delala zraven trebušnjake in malo migala z nogami. Mislim da sem zrela za kakšen preged!
nočka.
Zbudilo me je grlo, ki me peče kot hudič.
).. Pojedla sem pa že 2 jajčki + salamo, za malico imam pa tudi malo salame. Kosilo bo danes bolj skromno - najbrž kar tuna iz konzerve, ker se mi mudi naprej k zdravniku.
. Sem spet dobila malo volje!!!
!
-ima GI 85. Samo, če ti to najbolj pomaga za grlo, se mi zdi, da je zdravje na prvem mestu