Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.1.2008 22:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...kje se podiš? na keri temi.. Na Excelu ma...pusti exel...te bo počakal...jaz pa grem pol spat Ekola, eno tabelco mam . Še eno.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.1.2008 22:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
O M&M... fajn utrujena sem. S polno glavo skrbi in načrtov. Me vsak dan na realna tla postavjo ljudje okorg mene. Pol se pa sprašujem v čem je sploh smisel da se trudim. Eh filozofiram... moram it spat..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:29:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Mičaaaaaaaaaaaaa sem nama zrihtala dominikansko za pozimi in toronto za poleti....reč hvala
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Mičaaaaaaaaaaaaa sem nama zrihtala dominikansko za pozimi in toronto za poleti....reč hvala Kje to????????????????????? Merci :)))))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejt na črnce gledat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh ko sta že lih pri poletju... Jaz pa se odločam ali bi šla za en mesec v Italy or not.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
pejt...da ti ne bo pol žal. Men je.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR pejt...da ti ne bo pol žal. Men je. Sej vem da mi bo žal če ne bom šla. Sam premaknit to mojo ljubo pamet kam.... Pa še dost pocen bi skoz prišla... v bistvu sam prevoz tja pa nazaj.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pejt na črnce gledat Aha, hvala :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še dost pocen bi skoz prišla... v bistvu sam prevoz tja pa nazaj. PEEEEEEEEEEEEEEEEEEJT
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz pa se odločam ali bi šla za en mesec v Italy or not. A je to sploh vprašanje JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej neki bom ziher... druga varianta pa je Španija za en mesec... tist pa ne bo tolk poceni, pa nimam keša kje vzet.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja... pa Španija me bolj vleče
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:39:10
|
|
|
|
mami_miki
|
itak, da se splača potrudit...zase,,,,matovilicica...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Italija je pa cenej... .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Pa še dost pocen bi skoz prišla... v bistvu sam prevoz tja pa nazaj. A odstopiš posteljo :)? Če nama Toronto zataji....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Italija je pa cenej... . Ja pa še eno prednjost ima... naučila bi se Italijanščine, kar je moje življenjska želja. Moja druga življenska želja je pa se naučit španščine
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Pa še dost pocen bi skoz prišla... v bistvu sam prevoz tja pa nazaj. A odstopiš posteljo :)? Če nama Toronto zataji.... ne ti pa zrihtam tvojo... sam bo treba delat veš.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nama Toronto zataji.... Mava še dominikansko na rezervi... Uf že prav vidim.... peščena plaža, koktejl, palma, morje živomodro, korale, kjut dečko k teka po plaži.... pa jst živordeča k me je sonce tolk skurlo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:43:08
|
|
|
|
mami_miki
|
ne morem vam sledit, me nekaj ven meče dans... drugač pa bodo slovenski hribi kar ok ne grem nikamor z letalom!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne morem vam sledit, me nekaj ven meče dans... drugač pa bodo slovenski hribi kar ok ne grem nikamor z letalom! Ja viš... pa na Triglav bi tud rad še kdaj prilezla ja.... po možnosti še v tem letu... Matr jz bi mogla zadet na lotu... glavno nagrado... pol bi pa lahk eno leto skoz okorg vandrala.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne morem vam sledit, me nekaj ven meče dans... Mene pa v Excel....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:47:11
|
|
|
|
mami_miki
|
[/quote] Ja viš... pa na Triglav bi tud rad še kdaj prilezla ja.... po možnosti še v tem letu... Matr jz bi mogla zadet na lotu... glavno nagrado... pol bi pa lahk eno leto skoz okorg vandrala. [/quote] jaz bi tud na lotu zadela.... pa nič! ... en model, je bilo nekje po tv, je v pol leta (ne pri nas) zadel 2x ogromne vsote.. meni ni namenjeno..to kaj bom sama zaslužila bom imela, druga pa ne...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:48:11
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne morem vam sledit, me nekaj ven meče dans... Mene pa v Excel.... Mič....pusti ta exel.... a te tako zanima? pusti službo...zdaj itak ne delaš... a Mičica že zdavnaj spi ali...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz bi tud na lotu zadela.... pa nič! ... en model, je bilo nekje po tv, je v pol leta (ne pri nas) zadel 2x ogromne vsote.. meni ni namenjeno..to kaj bom sama zaslužila bom imela, druga pa ne... jaz sem zadnjič kupila eno express srečko... pa sevede nisem nič zadela
|
|
|
|
Mobitel.AdminAli ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?Ne, čista neumnost. (
100%)

Da, za zabavo. (
0%)

Ne maram takšnih staršev. (
0%)

Da, naj se otroci učijo uporabljati mobilne telefone že od malih nog. (
0%)

To mi je všeč, ampak svojemu otroku ne bi kupila mobilnega telefona, ker je še premajhen. (
0%)

Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 1Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!