Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pol pa se je mali zbudil, pa je pol joška uspavala nazaj- tudi mene, ker sem se zbudila, ko sem si roko zaležala in joško zmrznila
.
!
) tam ostala. Zdaj sem pa pri starših spodaj v hiši, da ne plačujem najemnine- čeprav včasih bi jo raje
Cccccc
Koliko časa pa je virus kužen, nimam pojma... Zbilje je pa za LJ proti Kranju, ampak če ni gužve je 10 min iz LJ! Bi lahko jaz zravn vzela koga, če bi se zmenile, sicer bi jaz šla še h kolegici malo na obisk, če biže bla glih tam...no, bomo videli!
. Nelson tudi pokaže enih 14 dni, kako je velik, samo ga moja mami na vsak način hoče na vlllllki, navadit, jaz pa veeeeelik
(obljubim, da se bom poboljšala)
šla na dolg sprehod - juhej za sončka.
reku zadnjič, še 3x bomo se spomnili na obmesečnico - pol pa bomo sam še leta štel... ja vrjetn res ja....
pa je tudi pri nas zatišje. Sedaj je
spet bolan
(že n-tič to zimo) in spet čez vikend ne bo nič
. Mah, se obnašamo, kot da smo že dosegli srednja leta in se nam dobesedno nič ne da.
in
, čeprav sem se tako težko zraven dala
, saj bo šlo. Ko enkrat zaštarta, potem gredo stvari hitro naprej. Do 3. let pa tako ali tako vsi nadoknadijo in se pri vseh pogliha.