|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček McLaren
26.1.2008 21:48:02   
rokapi
Zanima me, ali ima katera izkušnje z vozičkom McLaren od začetka t.j. od novorojenčka naprej?
Midva razmišljava o nakupu tega vozička, ker bova imela spomladi dvojčke in se nama zdijo ostali vozički pretežki in težko zložljivi. Ker bodo otročki rojeni spomladi, ne bova rabila košar.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček McLaren
27.1.2008 21:03:56   
GoYa
Tudi jaz sem razmišljala o nakupu tega vozička. Prednost je predvsem ta, da je majhen, ko ga zložiš in lažji od ostalih. Pa še kasneje ne bi bilo treba marele kupovati.

Ampak vseeno me motijo majhna koleščka. Zdaj sem navajena na našega "terenca", ki pride vse povsod. Pa mogoče se mi zdi tudi sedišče mal preozko user posted image .  Pa majhna nakupovalna košara, pa ročaji me motijo, ker moraš vedno z obemi rokami porivat. Včasih prav pride tisti ročaj, ki je čez cel voziček, da lahko samo z eno roko porivaš. Meni to pri mareli ne gre lih najboljše.

No, jaz sem še v dilemi, kaj kupiti. McLaren ali kaj bolj kompaktnega.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček McLaren
28.1.2008 13:25:49   
rokapi
Mene pa najbolj od vsega skrbi to, da se ga ne da povsem položiti, ni povsem ravno ležišče, kar je pomembno pri novorojenčkih. Poleg tega bi si želela na začetku otroke videt, ko bi jih vozila, tu so pa obrnjeni v smeri vožnje. Ostalo se mi ne zdi  tak problem.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček McLaren
29.1.2008 14:44:08   
GoYa
Kolikor vem, naj bi šel v vodoraven položaj user posted image . Hm, jutri grem v LJ in bom preverila.

Tole, da ne moreš otrok na začetku gledati, tudi mene moti user posted image . Ampak večina vozičkov za dvojčke je takih, razen Hartan, pa mogoče še kak (ne bi točno vedela). Razen, če imaš košare, potem jih gledaš. Samo jaz ne bi imela košar, ker bojo spomladanski otročki in mislim, da jih ne potrebujem. Potem imaš doma samo dodatno kramo, ko odrabiš.


(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: voziček McLaren
29.1.2008 18:46:11   
emaa
Pri Hoco twin spacerju, strehico okoli obrneš in lahko otroke vidiš, kot pri Hartanu. Sam ga ne delajo več, lai pa imajo že nov model pa ne vem. Mi ga zaenkrat še uporabljamo. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: voziček McLaren
31.1.2008 19:18:12   
mpotocn
Mclaren kolikor vem, zelo pohvalijo, ne vem pa, če se da čist v lezeči položaj, čeprav oglašujejo, da se lahko uporablja od rojstva.
Drugač pa boste videle, da voziček za dvojčke kr težko pelješ z eno roko(kot to lahko delaš z enim v vozičku).
Jaz sem kupila Cossato na ebayu, pa tud piše, da je od rojstva, pa se ne poleže, tko da to niso prave informacije in je res treba voziček pogledat.
Ja, tud jaz mislim, da je fajn otroka gledat, zato sem najprej nabavila hartana, ki je res super voziček. Od spomladi naprej pa bomo uporabljali marelo (bosta naši že večji).

_____________________________

NAJINE PUNČKE
Manca
Vita in Vesna

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: voziček McLaren
1.2.2008 10:02:08   
rokapi
Tudi midva z možem sva se odločila, da bova z azačetek nabavila Hartana (rabljenega) potem, ko bosta otročka večja, pa zagotovo Mc Larna. McLaren je res super lahek in okreten, se dobro zloži, se pa ne poležein po mojem mnenju ni primeren za novorojenčke.

(odgovor članu mpotocn)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: voziček McLaren
1.2.2008 11:11:05   
GoYa
Ja, do MacLarna sem tudi jaz malce skeptična, čeprav mi trenutno ta najbolj diši. Oglašujejo, da je od  0+, ampak ima 10 stopinj naklona, kar mi ni všeč user posted image . Sem ga šla v sredo pogledat. Pa prodajalka kar vztraja, da je primeren za novorojenčka in da je fajn, da je malce naklona user posted image . Meni se ne zdi ravno tako.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: voziček McLaren
1.2.2008 18:37:59   
rokapi
Ja, naklon definitivno je, pa tudi hrbtišče se mi ne zdi dovolj kompaktno za novorojenčka. Sem bila tudi jaz kar malo presenečena nad tem. Z možem sva se odločila, da ne bova tvegala kakšne okvare hrbtenice pri malih.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: voziček McLaren
7.2.2008 12:26:21   
GoYa
Vprašala sem našo pediatrinjo, kaj si misli o 10-stopinjskem naklonu, pa je rekla, da ni taka reč. V primeru, da ga daš po hranjneju v voziček je celo boljše, da je malce naklona. Ampak takoj po hranjenju pa že nimam namena otroka v voziček in na sprehod, da ju fino prerukam.

No, pa še pediatrinjo na MON-u sem vprašala. Tu je njen odgovor: http://med.over.net/forum5/read.php?46,4554236

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: voziček McLaren
14.2.2008 22:08:34   
mpotocn
Men je rekla fizioterapevtka, da ni dobro, da je otrok čist iztegnjen. Moji imata pod medeničko svitek iz brisače ali dekice, da imata dvignjene noge. To velja za nedonošenčke in tiste, ki hodijo v RA, tko da...user posted image user posted image  Najprej iščemo kot zmešani  voziček z ravnim dnom, potem pa moramo otročke itak podlagat, da ležijo v pravilnem položaju. Jest sm res kar mal zmedena...
No, tistle odgovor od pediatrinje mi je mal tko, čeprav jo drugače zelo cenim in upoštevm. Mi s tamalima smo bile v teh lepih in čarobnih dneh včasih zunaj tudi po trikrat dnevno, dvakrat pa zmeraj..In ure se nabirajo.

_____________________________

NAJINE PUNČKE
Manca
Vita in Vesna

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: voziček McLaren
15.2.2008 10:29:25   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: mpotocn

No, tistle odgovor od pediatrinje mi je mal tko, čeprav jo drugače zelo cenim in upoštevm.


Tudi meni je mal mimo odgovor, ampak ok.... Jaz sem bila tudi s prvorojenko po cele dneve zunaj. Rojena je bila avgusta, zime pa skoraj da ni bilo. Sedaj bom rodila spomladi in bo še več lepih dni za zunaj preživet.

(odgovor članu mpotocn)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?