2ursae
|
čer pri nas imamo pa tud poskok v rasti (ja, pri 7ih kilah ga res rabi ), je lačen vsako uro. Jaz vase zlivam kompote in čaje, pa na koruzo sem se vrgla, k menda pomaga pri tvorbi mleka, pa imam kljub temu občutek, da sem čisto izsušena . Pa zdi se mi, da je zadnje dni mal sitkan, ima kar obdobja, ko je malce cmerav, pol se pa sprašujem, če je to zato, ker se mu ne posvečam dovolj, saj je moja pozornost porazdeljena med dva otroka ... kr neki bluzim. zaradi te nenehne lakote tudi spi bolj tako-tako, saj se kmalu zbudi s pestko v ustih in seveda sestradan. Začel je tud prijemat igrače , sice je še precej štorast, sam je očitno, da stegne rokico proti igrači in se trudi ovit prstke okoli nje. V glavnem mu kar rata . Po visečih igračkah pa še kar ne tolče . Me pa vedno bolj prijemlje, da bi pol imeli še enega otročiča, očitno spomin na porod in s tem povezane težave bledi . Bomo videli, ko gledam našega Borčija si kar ne morem predstavljati, da ne bi imeli še enega takega sladkorčka . nočko