|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
21.1.2008 10:29:29   
KBM
Luštni otrociuser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 10:32:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
21.1.2008 15:14:36   
Udb
Nalin, saj si še mlada. Nikoli se ne ve - morda pa ni blo zadnjič.

Neposredna povezava do sporočila: 3803
21.1.2008 17:58:16   
urbancek
Nalin, saj sem jaz tudi mislila, da sem pri drugi zadnjič noseča, pa sem bila še 2x, pa tudi nimamo ne vem koliko prostora. Vse se da, če se hoče.

Lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
21.1.2008 20:31:42   
nana 27
Ko ste že vse tako pridne s slikicami pa da še kakšni lušte naredimo za dojenčke user posted image user posted image user posted image  in umazane ritke user posted image ...to je pa naša smejka. Nalin, razmere se spreminjajo...lahko še čez kakšno desetletje odločiš še za enega. Do takrat pa urediš vse ostalo in povečaš stanovanje ali pa boš morda živela v svoji hiški. Nikoli se ne ve.

< Sporočilo je popravil nana 27 -- 21.1.2008 20:46:49 >

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
21.1.2008 20:43:27   
nana 27
user posted image ..končno mi je uspelo user posted image

< Sporočilo je popravil nana 27 -- 21.1.2008 20:51:03 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
22.1.2008 10:49:24   
KBM
Kakšna princeska Majauser posted image user posted image user posted image Luštnauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
22.1.2008 10:50:10   
KBM
Danes praznuje AKŠuser posted image user posted image user posted image

Življenje je kakor knjiga,
včasih njene stranis o žalostne in sive, a včasih mavrične igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!

Karin, Boris in Mojca

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 13:39:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
22.1.2008 20:56:43   
AKŠ
Hvala KBM in Nalin....

joj mi je kr hudo ko sem tko redko tuki gor.....sam res ni časa....sam da tale faks končam (upam da kmal), pol bo pa več časa za klepet - obljubim....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 3810
24.1.2008 12:42:27   
KBM
Hello

Kako ste kaj?
Mi smo že bolje, ta teden Karin ni šla v vrtec, nas je ujel prehlad, no danes je že veliko bolje kot je bilouser posted image
Drugače smo pa po starem!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 12:58:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
24.1.2008 13:08:01   
KBM
Naš newborn je pa pridobil 250g v 1t

Lepouser posted image user posted image

Kako pa kaj Žan?Je sedaj že bolje, glede ljubosumnja?

Neposredna povezava do sporočila: 3813
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 19:27:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
24.1.2008 21:13:07   
MojcaG
ojla!!

lušne princeske, nana in aja! user posted image

akš, vse najlepše ti želim za rojstni dan!!

nalin, lepo, da se je ljubosumje umirilo! je pa pravi zapeljivec žan s svojimi kodrčki!user posted image

moji prinčipesi sta tudi fajn, zdaj ju popokava ob osmih obe v posteljo. vsako v svoj kinderpet. liu se ne zbudi do jutra, hana pa šele ob enih treh prvič postane lačna. in ko se naje, spi dalje brez ugovarjanja. trkam, da tako ostane.

peljem jaz zjutraj liu v vtrec, greva peš, pa se pogovarjava, pa rečem, da bi jaz tudi šla v vrtec, pa mi reče, da mami pa ne more v vrtec. ampak mi bo kupila svojega.user posted image  sonček moj zlat.

še eno fotko pripopam, je nastala včeraj.
user posted image

kbm, kako je zdravje? prehlad izginil?

Neposredna povezava do sporočila: 3815
24.1.2008 23:54:14   
KBM
MojcaG, kolk imaš luštni punčkiuser posted image user posted image

Drugače smo pa pri nas bolje, sicer še ni prehlad zginil, ampak je bolje, kašlja še samo zvečer in iz noska ji teče, upam, da bo kmal vse miniluser posted image  

Nočko

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
25.1.2008 9:05:53   
Felicity
Ojla, lepe otroke imate - vse po vrsti.

Končno vikend.
Drugaeče je z nami ok (trkam, da zdravje zdrži), saj najslabša od nas - sem jaz. Grlo me boli in upam, da hujšega ne bo in da nikogar ne okužim. user posted image
Naši Emi ful dogaja. Zadnjič se je igrala z plišastimi živalcami in potem je rekla da so žejni in je šla v kuhinjo po soke (tiste od 2 dcl, so v nižji omarici, tako da si lahko sama vzame). In pride s 4 soki in začne vse po vrsti odpirat. user posted image
Par dni nazaj (na sprehodu z mojo mamo), rahlo dežuje in pri eni hiši mjavka mačka in naša ful sočutno, "Boga mucka, bi šla v hišo, da ne boš mokla..."
In ko grejo naprej zakriči "Ma ne se sekilat, ne se sekilat ..." user posted image

Ja takih prigod imamo polno, nas nasmeje še pa še.

A ja, pa še vedno je najboljši komad "Jingle Bells" user posted image user posted image user posted image

Pa ful je smešna, ko govori, R kdaj kar spusti in govori "Abim , Abim ..." user posted image

Lep vikend in uživajte!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
25.1.2008 12:19:38   
KBM
Hello!

Ema je pa res posrečenauser posted image

Midve smo bile danes pri zdravniku, ker je včeraj zvečer dobila rdeče pikice po telesu, imamo viruzouser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
25.1.2008 19:38:21   
urbancek
Oh, jaz sem tudi že sita teh viroz. Mi jo imamo očitno spet - ne vem od kod, saj so ta mali doma, po hišah ne hodijo, po trgovinah tudi ne. Mogoče ta večji prineseta iz šole ali pa ati iz službe.Včeraj je Nejc že spet zakuhal. Danes pa se mu je še alergijski izpuščaj spustil in to po vsej verjetnosti na slezov sirup, ki so mi ga priporočili v lekarni.  Upam, da se bo to počasi že nehalo. Zadnje čase samo še nosove brišem. Letos še našega atija nekaj baše, pa ni bil bolan že par let, pa se nam vleče že od srede decembra lani. Kar podajamo si viruse. K sreči ni pri nobenem zelo hudo, je pa neprijetno, upam, da nas ta huda še ne čaka.

Bolančki naj se čim prej pozdravijo, da bodo šli lahko na pusta hrusta.user posted image

Otročki od vseh (da ne naštevam posebej) pa so pravi cukrčki.

Lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.1.2008 15:06:06   
KBM
Kako ste kaj?
Karin je še kar bolana, upam, da se kmalu pozdravi
Kaj bojo vaši sončki za maškare?
Mi smo v soboto na Bledu nabavili kostumčekuser posted image

Lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 20:00:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.1.2008 7:27:14   
AKŠ
jutro dekleta.....

joj kok so posrečeni tile naši oktoberčki a ne?

Naši čebeli se full dogaja....je k raztrgan dohtar - in vsaka ta druga beseda je zakaj....

Zadnič sem dobila M in sem si (itak) šla zamenjat vložek in Lea pridivja za menoj - nekaj časa me gleda, pol pa me vpraša - "mami, zakaj pa maš ti pleničke? a nisi že velika punca? "

sem mislila da me bo pobral - sploh nisem vedla kaj ji naj tolk na hitr odgovorim....

drugače pa mam tud jaz počas dovolj teh viroz - spet smo dale eno skozi - tole je za crknit.....

no, moram pa povedat, da sedaj spimo že nekaj noči brez pleničke - in se lepo zbudi suha user posted image user posted image user posted image . Se je pa vse skupaj zgodilo čisto po naklučju...Ponavadi po kopanju, Lei ne dam takoj pleničke, ampak ji jo nataknem preden gre spat. En večer smo bli pa tolk utrujeni, da smo nanjo pozabili user posted image . To smo seveda opazili šele naslednji dan, ko smo se šli zjutraj spreoblečt....in je bla suha in vsa ponosna, da je spala brez pleničke....sedaj pa tko nadaljujemo user posted image user posted image  (seveda sem dala pa sedaj folijo spodaj pod rjuho, za vsak slučaj, da nebi bilo kakšne katastrofe)

smo pa nekaj dni nazaj dobili tudi prvo petico.....sem že pozabla da še nimamo vseh zob, ker tolk časa ni noben zrastu user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.1.2008 9:14:14   
Felicity
user posted image Lea, za noči brez plenice.user posted image user posted image user posted image

Ema ima 2 petici zunaj, 2 še čakamo, verjetno bo kaj te dni, ker je že parkrat rekla, da jo bolijo zobi. user posted image

Za pusta bo verjetno mucek ali nekaj podobnega, mi je sestrična obljubila, da mi posodi kostum. Upam, da bo res. user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 9:33:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.1.2008 11:32:45   
AKŠ
aja še to - za pusta bomo pa : RDEČA KAPICA

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?