Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kva se režiš MM? Jih poznam dost k so vegiji, pa jedo samo pršut. Res pa da so doma s krasa in so to kategorijo poimenovali 'kraški vegetarjanc' ja..saj ti pravim, da so vege in pršut kraški vegeterjanci----hehehe Pa vidve se to mal hecata, a ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:05:22
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kva se režiš MM? Jih poznam dost k so vegiji, pa jedo samo pršut. Res pa da so doma s krasa in so to kategorijo poimenovali 'kraški vegetarjanc' ja..saj ti pravim, da so vege in pršut kraški vegeterjanci----hehehe Pa vidve se to mal hecata, a ne? ne Mič! res!. jaz se ne hecam...ful je vegeterjancev, ki jejo pršut...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:05:44
|
|
|
|
mami_miki
|
pridem nazaj..bb
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa vidve se to mal hecata, a ne? Jst se ne. Meni so vegiji tako razložili. Da vegi ki je pršut je kraški vegetarijanc. Bo pa zase ževedu kaj je, ko je.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdaj me bosta pa obe hecali.... ? Glih kar sem osebno oprala. Ce me slucajno jutri ne prepoznata....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
krosmajhart da se ne hecam. Ker jst tud nisem verjela, dokler nisem vidla da so mi pršut pojedli k kobilce...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.1.2008 17:59:50
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Malecka, a si se na moj forum prijavila? A hujšaš? Pa kako si ti to zvohala????????? hm, če hujšam to je dobro vprašanje, bom ti tako odgovorila se trudim da manj žerem ker to je obup!!!! Kako sem izvohala? Sem "šef" administrator foruma in imam dostop do vseh podatkov, tudi do tvojega maila. Saj ne bom nobenmu nič rekla.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.1.2008 22:56:45
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: malecka IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Malecka, a si se na moj forum prijavila? A hujšaš? Pa kako si ti to zvohala????????? hm, če hujšam to je dobro vprašanje, bom ti tako odgovorila se trudim da manj žerem ker to je obup!!!! Kako sem izvohala? Sem "šef" administrator foruma in imam dostop do vseh podatkov, tudi do tvojega maila. Saj ne bom nobenmu nič rekla. A tako?!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 14:13:21
|
|
|
|
HuAnita
|
No, bom le zadnja.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:43:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita No, bom le zadnja. Mogoče jutri....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
al pa ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa ti zdaj uletavaš..... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnja! zadnja! zadnja!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:50:10
|
|
|
|
mami_miki
|
hej hej modelke kaj bo dobrega?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:50:32
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Zadnja! zadnja! zadnja! hehe..optimistka
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki hej hej modelke kaj bo dobrega? O, lej jo :). Drugace pa vse dobro.....za danes :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Zadnja! zadnja! zadnja! hehe..optimistka Ne kvari mojega edinega optimističnega trenutka v tem dnevu. Prosim lepo!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj bo dobrega? Me niso še brisali To je dobro.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ne kvari mojega edinega optimističnega trenutka v tem dnevu. A ni bil danes lep soncen dan :)? Ej,
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:54:15
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR kaj bo dobrega? Me niso še brisali To je dobro. ti si zaposlena na RR tebe še ne bodo...pa ziher se pravil držiš
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:54:44
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič..ti si zelooooo napredovala v številu postov...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ne kvari mojega edinega optimističnega trenutka v tem dnevu. A ni bil danes lep soncen dan :)? Ej, Aja viš... to sem pa celo uspela opazit ja.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič..ti si zelooooo napredovala v številu postov... Napredek je napredek, tudi ce je slab.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ti si zaposlena na RR tebe še ne bodo Nihče ni imun . Včasih moram tud sama sebe brisat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.1.2008 22:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ti si zaposlena na RR tebe še ne bodo Nihče ni imun . Včasih moram tud sama sebe brisat Ko bi kdo vedel, kako to boli. Bi bili se hvalezni, da obstajamo moderatorji :).
|
|
|
|
vrednost idejenada56Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?manj kot 100 eur (
20%)

od 100 do 250 eur (
7%)

od 250 do 500 eur (
20%)

več kot 500 eur (
53%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!