Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Se spravim malo update-at seznam in vse lepo popravim, potem mi ga pa noče objavit. Kr neki - pa že zanč se mi je isto zgodil. Pol se mi pa ne lup še enkrat vsega čekirat in popravljat....
. Tema predstave je bila pa Jožca Rožca, ki je na vozičku in ima epileptične napade...pa razlagajo, kako se je rodila čisto zdrava in da jo je 25 ur rojevala, pa je potem začela dobivati napade....Ja no, si lahko mislite, kako sva s prijatejlico gledali to predstavo. Pa še dolgočasna je bila, pa ena ženska okol naju se je med odmorom tako naparfumirala, da sem misnla, da bom crknla. Pa še ogabn parfum je imela , ful oster vonj... 
Upam, da vama uspe čimprej prodat stanovanje.
, zajtrkovala sem pa z otrokoma. 2 paradižnika, pa dimljen sir, redkvice, pa pomaranče, pa seveda kruh.....
.
.
, ker
že kolikor toliko velika
pa moje starše tika - moja sta pa še mlada in se jima prou nč fajn ne zdi - pravta, da ju to še bl postara, ha ha. Vika pa mojo babico