NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ja, res.... hvala bogu za rumbo, majo, tašonko in še katero... evo, prvo štetje 44 vdihov v minuti.... malo dosti... grem čez 10 minut še enkrat štet.... Pri bronhitisu otročki tudi na veliko dihajo s trebuščkom.To izgleda tak,da se mu na zgornjem delu reber na strani ful pogreza in pod vratom ta luknja tudi.....no vsaj tak mi je razložila pediatrinja v soboto,se pa tudi spomnem,da je bilo tako pri Maruši. Midve sva s sprehoda,zdaj pa spi še zunaj pred vratmi v vozičku.Tudi naša Maša je taka tečka,da je jooooooj.Samo se dere in dere,meni se pa že meša.Samo bi stala na nogicah in bila v naročju......madona glede na njeno težo,bom imela počasi roke do stopal . Nočke so tudi pri nas čudne.Zaspi med flaško,se zbudi po cca 2,5 urah,žejna ,to je cca ob 22.00,no potem je do 5 mir,poje svojo dozo mleka in zdaj smo se že 2dni zapored zaspale.Ko bi naj bila Maruša že ob 7:45 pri varuški,se nam komaj uspe vstat .Sploh ne vem zakaj se po 2 urah zbudi.......ni mi jasno res ne in takrat traja,da zaspi nazaj,seveda zraven mene...grrrrrrrr. Sadja mi noče več jest ,pa je lahko lačna še pa še,a zelenjava ozr.kosilo ji pa tekne zeeelo.Vsaj nekaj od vitaminov.Upam,da jo mine tole protisadje . Za jutri še midve nisva sigurne,ker še vedno kašlja in ne bi rada,da koga okuži,čeprav je zunaj majhna verjetnost ampak vseeno. LP Vsem slavljenčkom vse naj naj .