mentos
|
pozdravljene midve s Hano sva bile na sprehodu, ker pa mi je celo pot jokala, sem jo morala še nest, tako da me roki ful bolita. Zdej sem ji hotla dat kosilo pa mi je prej zaspala. No, bomo pa počakali da se zbudi. Danes je prava sitka, cel čas joka, moje prste grabi in jih stiska v ustih, kar po dlesnih jih vleče. Sline imamo na hektolitre, pa še hripavi smo. Se mi prav smili in ne vem kaj jo matra. Prav tako mi zjutraj ni hotela nič papcat, žličke ji sploh nisem mogla dat v usta, samo malo je posrkala in nato spet jok. Sva pa danes dobili izvide iz Jesenic, in sicer ima zelo močno alergijo na jajčni beljak in rumenjak, zdaj še povečano, prav tako se je močno povečala alergija na mleko in sicer iz 0,14 na 0,41. To je res čudno, pa smo bili ves čas na Pregominu. No, dobile pa sva tudi datum za kontrolo pri fizioterapevtki, da vidi če se je naše stanje kaj popravilo oz. če bo potrebna nadaljna fizioterapija. Amya22: tudi mene je strah kdaj nam bo Hana zletela z pojstelje, tako da ji zdej vse okoli dajem deke in kovtre. Za Žana pa . vidim, da se vam je spanje izboljšalo, pri nas se zbudimo še 3-4 krat na noč, upam pa da se stanje kaj kmalu umiri. Je pa danes naš kar vstal in šel spat v dnevno, ker se je Hana non stop premikala, ampak jaz sem tega že vajena in spim kot medo. Tako, da ji danes sledi ponovno spanje v svoji sobici. No ja, mogoče pa ati hoče tudi malo mamico zase, bomo videli
|