Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa pozdravi se čimprej. Moj je tudi že od ponedeljka na Opsenu, pa zgleda ne prime, ga zdaj še prsi bolijo (kašlja). Si z njim nimam kaj pomagati že cel teden.
, razen če mi sestra pelje Vesno kam ven. No, Katjo sem vseeno našemila do mojih staršev, ko se zbudi jo slikam, da vidite masko
.
.Mislm too much.Imaš kar prav nobenih debat in pogovorov več z njo. ignoriraj.A da bi šla pa vidva čist na svoje pa nikakor ni izvedljivo?Upam na čimboljšo rešitev.
in tvojga. Ker ste pa srečni, se pa vedno najde nekdo, ki je nevoščljiv... A ji je tolk dolgčas al kaj?
Upam, da ostane tako samo danes. Sedaj že spi. Zaspal je brez mleka. Sploh ga ni hotel. Cel popoldne je kobacal za mano in jokal. Če sem ga vzela v naročje je bilo ok samo, če sem se gibala. Noro. Potem pa še jest ni hotel.