|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je to?
2.2.2008 23:51:54   
birdy
Prosim za mnenje, ali pa če je katera imela podoben problem.
Mala ima na glavici pet mozoljčkev, kot neki mehurčki. Zgleda kot da bi bila notri voda, ne gnoj. Sem že bila pri pediatru, prvič je rekel da ni nič, drugič sem prišla zaradi cepljenja. Takrat je spet pogledal, in rekel da  je možno da je herpes in mi dal kremo da to mažem. Cepil jo seveda ni. Jaz zdej to mažem, sam ne zgleda nič kaj bolje.
Ma pa te mozolje (mehurčke, karkoli že) že več kot en mesec. Se je tud malce razširilo, ker so bili prej trije mehurčki, zdaj pa je iz dveh ratal dvojni, se pravi jih je pet.
Ima katera podobno izkušnjo? Se kateri kej sanja kaj bi lahko bilo?

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je to?
3.2.2008 8:12:22   
pilar28
Je definitivno herpes, kakšen pediater pa je? No ok, gremo dalje- ne skrbi, treba je dobit antibiotik-sirup in mazilo, ki ga imaš, glavo umivaj z mlačno vodo in brez šampona, večkrat na dan ji namaži še z bepantenom(kupi ga).
Moj mali je imel isto ampak zadaj na glavici.
Kura antibiotika je 10 dni, ne vem točno, kaj je pil, mislim da Cklor ali pa hiconcil? Vprašaj.
Aja vleklo se je 1,5 meseca, pa še potem k se je posušilo je imel dolgo suhe kolobarje rdeče tam, saj bo vse ok.user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj je to?
3.2.2008 22:56:04   
birdy
Hvala za odgovor.
Danes se mi zdi, da je celo malo bolje, kot da se začenja sušit. Upam, da se ne motim. Sej v torek mave kontrolo pa bomo vidl kako naprej. Mogoče se bo pa dal celo sam s kremo pozdravit in ne bo treba antibiotikov dajat.

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?