Oranža
|
Dobro jutro, Scuba hvala za kavico . Kaji vse naj naj naj najboljše od njenega Timona . Joj Dajica sem vsa v solzah . Res lepo. IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Ta teden sem dobila majice za dojenje, ki sem jih naročila pri Strojanu in so enostavno super!! Priporočam vsem dojiljam, kajti otroka res podojiš čist neopazno, nobene kože ni treba kazat (pa nobenga špeha ), imajo več različnih krojev in fine materiale, naredijo pa tudi po meri in želji, če znaš povedat, kaj bi rad. Cena majic je okoli 25 eur, kakr eur več ali manj, odvisno kaj si izmisliš. Delajo tudi druge stvari, bodije,s linčke, trenirke, v glavnem vso "casual" konfekcijo in to res dobro. Men so sicer te majice ok, samo so mi pa zdele čez zimo ful neprikladne, ker jst enostavno moram spodaj met spodnjo majico in pol dojenje ne gre. Jst tud mela nosečniške njene majice ampak prav hudo zadovoljna nisem bla. No tele za dojenje bodo prišle prav spomladi. Drugač jih pa lohk tud kupite v HM -ju v ASvstriji (Sudpark). IZVIRNO SPOROČILO: tintin Sicer pa Manca, Debeluška in Vanja - hvala za fotke:) Ma nisem prav hudo fotogenična, ampak bo že. Sicer pa gorenjke se moramo še kaj dobit, upam, da bo kmalu toplo, da se dobimo kje zunaj ali pa gremo na kak skupen sprehod (da bodo otroc spali in bomo lahko bolj čvekale). Tud jst se zahvaljujem za slikce ....o fotogeničnosti pa rajš ne bi....se tolažim da jih večina gleda naše otročke k so res cukrčki. Za sprehod pa ko bo mal topleje bi res lohk šli Včerej sem mela cel popoldan obiske do 8h zvečer, tko da tud eme nisem gledala in požrla besedo da bom glasovala za StereoTipe - Anit28 oprosti . Bom pa poskusila dons za Coleta Sicer smo se pa danes zbudili v sneženo jutro...ja sneg je pobelil travnike in drevesa in je zimska pravljica . Pa spet dobimo obiske, pa na sprevod bomo šli pustnih šem.....tko da se po vsej verjetnosti javim šele zvečer ali pa jutri. Želim vam lepo nedeljo pa prosim ne preveč naklofat Ciao