|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
3.2.2008 16:50:39   
n€na
user posted image
TO PA NAŠA MAŠKARCA

nič posebnega sam laski so ji zrastli, pa kake barve user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
3.2.2008 19:57:49   
Kati81
No naša Kaja je bila pa Pikapoka, bom jutri kako sliko prilimala, smo kostum sami nardili, hvala Durosh za idejo.

Smo pa bili še z eno kolegico na pustovanju v Ajdovščini in smo danes prišli domov.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
3.2.2008 23:00:33   
N _ B
Domača naloga:

Jaka - 8 mesecev: 72 cm; 8700 g

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
4.2.2008 7:37:59   
KT
Dobro jutro soborke,

Me dolgo ni bilo in sem prav namenoma zgodaj vstala, da jaz danes skuham user posted image . Se mi katera pridruži?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
4.2.2008 7:41:14   
KT
Najprej čestitke za obmesečnico in sicer vsem trem Jakom, Manci, Emi, pa še komu, ki sem jo/ga zaradi izredno zgodnje ure pozabila - čestitke user posted image user posted image user posted image  Kok hitro rastejo tile naši user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
4.2.2008 8:07:24   
*ANA*
Jutro

Ja KT jaz se ti pridružujem pri kavici user posted image .

Pa čestitke vsem za obmesečnice

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
4.2.2008 8:09:32   
FLASK_A
Dobro jutro!

Punce, kaj če bi se me danes na kavici dobile? Dež je itak že, slabšega vremena tako ne moremo priklicatuser posted image

A ste za?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
4.2.2008 8:13:30   
Kati81
FLASK_A a ti si že pokonc?

Jaz sem vedno za kavico!

No naša princeska še spi, jaz pa nisem mogla več. KAVO prosim!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
4.2.2008 8:44:27   
N _ B
Dobro jutro še z najine strani.

Kot zadnjih par juter sem tudi dons zombi user posted image . Jaka se 2x ponoč zbuja, ker je lačen, jaz pa potem ne morem nazaj zaspat.
Zdajle se tamle kotali po tleh in vpije kolikor more. Upam, da bo kaj kmalu prestavil iz rikverca v prvo, ker se non stop zaletava s svojo ritko. Prav izbira, kam se bo zagozdil.

Kaj boste počele v tem deževnem dnevu?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
4.2.2008 8:44:43   
FLASK_A
OK, sej vas nisem mislila kam spodituser posted image  Sej ne gremo na kavo, pridte nazaj čvekatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
4.2.2008 8:50:14   
FLASK_A
NB, jutro! Sam ful zanimivo, naš pa ni šel nič nazaj, samo naprejuser posted image  Tako da ko vidi cilj, piči ko en dirkalnik, z očmi, uprtimi v tisto stvaruser posted image  
Prav smešen je, ko se zapodi proti našemu psu, ki mu pa itak ni nič jasno. Potem se pa pes odmika, jaka pa vztrajno lezeuser posted image  Naenkrat se pa spomne,pa se usede, pa po tleh tapkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
4.2.2008 8:56:25   
Padme
Dobro jutro!
A je še kaj user posted image ?

Mi smo tudi danes spali bolj tko - tko, sem mogla ene 3x vstat, pol sem ga pa vzela v ta veliko posteljo je bil pa mir....user posted image . Da mu ne bo to v navado prišlo.....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
4.2.2008 9:11:26   
Kati81
Ma kot kaže smo mi čist kontra s spanjem, ko vi dobro spite mi slabo in obratno.

Kaja je nepretrgoma spala od 22-6.30 popila flašo mleka in spala do 8.30, pa še bi če se tast in tašča en štuk nižje ne bi glasno prepirala.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
4.2.2008 9:19:14   
Kati81
user posted image

user posted image

Naša maškarca!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
4.2.2008 9:21:18   
FLASK_A
Kati, ful je lušna Kajauser posted image user posted image

Aja- ja, kričanje en štuk nižjeuser posted image  Mi je vse jasno. Zato pa delamo steno. Komaj čakam, da bo narejena.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
4.2.2008 9:27:34   
januška78
Dobro jutro,

Najprej vsem, ki ste praznovali obmesečnice čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako lepe maškare so bili vaši škratki. Jaz pa sem za Manco "kupovala" tri tedne, no na koncu mi ni nič uspelo kupit, pa mi tudi ni žal, ker je bil v soboto dež in nismo šli na sprevod.

Mi tudi za razliko od nekaterih dobro spimo. Običajno se 1x zbudi za podojit, potem pa nazaj zaspi do 7-7:30 (spat gre pa ob 19h). Danes se je zbudila ob 7h, pa se je potem še pol ure sama s sabo pogovarjala in sva jo kar pustila user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
4.2.2008 9:30:32   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Kaj boste počele v tem deževnem dnevu?

Ravno premišljujem, da bi se bilo res najbolje kar na kavici dobit kot je predlagala FLASK_A samo meni se v Ljubljano ne da vozit, za Kranj sem pa takoj za.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
4.2.2008 9:36:50   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

če se tast in tašča en štuk nižje ne bi glasno prepirala.

Moja tašča je vdova. V nasprotnem primeru pa bi bilo verjetno tudi večkrat pestro, ker tašča že po naravi zelo glasno govori.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
4.2.2008 9:39:31   
N _ B

Pri nas se dravno ne dereta, edino kakšna vrata zaloputnejo. Tega je pa Jaka že navajen od Nike, ki pozablja, da imajo vrata kljuko. Se kar zaleti v njih predno jih odpre. user posted image

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
4.2.2008 9:44:38   
januška78
Domača naloga:

8 mesecev: 9300 g in 70 cm

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
4.2.2008 9:57:32   
Kati81
Ma težava je v tem ker je moj tast skoraj gluh in preden se mu kaj dopove traja in je potrebno veliko energije.

No ja saj bo bolje!

Kaja veselo raziskuje po stanovanju in zraven vse glasno komentira.

FLASK_A pohitita, ker Kaja nestrpno pričakuje JAKA, k ga že tok doooolgo ni videla!

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
4.2.2008 10:11:22   
n€na
kaja full si bla lepa pikapokauser posted image user posted image

mi pa zadnje čase spimo bolj slabo zbudimo se 2-3x na noč, zjutraj bi pa spali tudi do 11 če bi blo treba.

js jm se pa odločla da si bom kr stanovanje šla iskat in bom tam dokler ne bo naše stanovanje gotovo. ker mam tega že počasi vrh glave, ker kar koli nardim ni prav. Tašča je zlata njo bi zraven vzela ampak tast ta pa je pravi...?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
4.2.2008 10:35:54   
Padme
Očitno imamo vse tako "srečo", da živimo pri tašči in tastu.... user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
4.2.2008 10:50:27   
*ANA*
Padme jaz živim pri mami in tatu user posted image - je pa zgornji štuk naš user posted image .

No Svit je zdaj v stolčku zaspal in sem ga samo prenesla v postlo, s Pio pa se vrževa na cunje user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
4.2.2008 10:55:13   
Drnula
Dobro jutro! Ste pa vremenu primerno zaštartale danes user posted image

Neca je zaspančkala celo ratalo je user posted image Že dolgo spi zeloooo malo, skoraj samo v autu, kjer pa sva tudi kar veliko. Sicer ne. Zadnje čase jo opazujem, da zaspi že ko jo dajem v autosedež. In prej je bila tolk zaspana da je že belo gledala ampak ko jo dam v posteljo se hitro obrne, odplazi in že stoji .... tko da morda povezuje spanje z autosedežem in sem jo dala kar not, pogrnila z dekico in glej jo - že spi. Malo sem še počakala in jo prestavila v posteljo user posted image

Zdaj je pa tule tak blažen mir in vse lepo posravljeno, prav prijetno ... vsaj dokler se Neca ne zbudi in gre v akcijo. Zdaj je pa res skoz totalen raztur kar se plazi in stika okrog, povsod jo je polno. Sem prej pometala in pustila v shrambi priprta vrata in dvakrat potegnem z metlo pa v shrambi že nekaj ropota. Je bila takoj pokonci in potegnila dol škatlo s vsem živim, da se je raztreslo. To je blo potem šele zanimivo user posted image polno stvari ki jih mora nujno prečekirat in jaz zlobna mama sem ji naredila hudo krivico ko ji nisem dovolila. No saj se je hitro odpravila do kuhinje in tam našla omaro v kateri je spet polno super reči user posted image Moram nekaj ukrenit s temi omarami, ker bi jih skozi odpirala.

Se je naučila, da si s krpo, časopisom ... pokrije obraz in potem na hitro pokuka ven. In mi ta čas govorimo da je NI-NI in KU-KU ko pogleda in se ful zabava. Jo morem posnet 1x user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?