|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
4.2.2008 13:21:25   
MiRaNi
Vročine ni. Bomo vidli kako bo razpoložena pri kosilu.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 626
4.2.2008 13:22:18   
lumpa6
ja razsaja trebušna gripauser posted image , upam da ni touser posted image , samo k zdravniku jaz svojega nisem peljala ko jo je imeu samo malo sem ga bolj pazila, da je jedeu pa je v 1 tednu izvenelouser posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 627
4.2.2008 13:41:25   
Rozmarinka
Revica Nika, upam da bo čimprej boljeuser posted image

Bom izkoristila tole deževno premirje in letela na kratek sprehod.

Se tipkamo kasneje...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 628
4.2.2008 15:12:28   
oktoberka
Ahoj!user posted image

Vidm da ste me pogrešale. Hvala vam user posted image Tud js sm vas pogrešala, sam kar nisem našla časa za RR. Mi smo kar ok. Zarja ma edino mal problemov s kakanjem. Tko da ji naredim mleko s čajem. Samega čaja ne sme, ker po redkih stvareh začne polivat.

Scuba,
za tisto mleko pa bi te pol res prosila. Pa se magar enkrat zmenva kje na kaki kavici al pa sprehodu.

Mirani, hvala za nasvet glede čaja, sam ji ga na žalost ne smem datuser posted image

Dejmo se zment kej no, da mal počvekamo! Sej za kavico pa res ne rabmo sončka. Sej se loh v Svetilniku dobimo.

Zarja je bla pa hudiček za maškare. Je bla prou fletna- no vsaj menuser posted image

V sredo mava razvojno. So naju klical in nama prestavl datum. Drgač bi mogle bit šele 21. na vrsti.

Joj, men se bo pa ta mesec prav dogajalo. Z mojim greva v sredo na drsalce v Tivoli, pol v četrtek grem z mojo mami gledat v Cankarjev dom Carmen-opera, pol nasledn tork greva z mojim spet v Tivoli na Šaolince- kitajski pretepači, pol naslednjo soboto mam pa obletnico mature. Skratka pestro.

Ej, zdej pa šibam. Zarja me kliče. Se bom zdej probala mal več oglašat.

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
4.2.2008 15:44:44   
oktoberka
Evo, sosed je nehu štemat, tko da je zdej Zarja končno zaspalauser posted image

Pa morm kej napisat da nas ne vrže tja nekam na drugo stran!user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.2.2008 17:13:17   
Rozmarinka
Mi ni treba pisati, da naju je ujel dež, kajne ?! Čakam na boljše čase...
Kot rečeno, jaz sem za srečanje, raje sicer v lepem vremenu, da nam ni treba biti noter v zaprtih prostorih, a če ta teden ne bo bolje, sem za tudi v slabem vremenu.

MiRaNi: Kako stanje ? Upam, da ni viroza na pohodu pri Niki. Raje zobki, če že mora kaj biti...

Oktoberka: menda proti zaprtju pomaga tudi portolac, ki ga dobiš v lekarni(mlečni sladkor, ki mehča blato in ni odvajalo). Mi še nismo sprobali, ker ni bilo potrebe. Zasledila pa sem, da ga priporoča tudi pediatrinja Tanč, ki ima forum na med.over.net. Malo si preberi na http://med.over.net/forum5/list.php?46

Adioas amigos, grem pogret kosilo za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
4.2.2008 17:33:04   
oktoberka
Rozmarinka hvala ti za nasvet!

Neposredna povezava do sporočila: 632
4.2.2008 22:28:46   
MiRaNi
Bili smo na dnu 1. strani. Ampak, ker sem jaz tu tudi večernih urah bomo na vrhuuser posted image

Nika je bolje - od zadnjega tipkanja ni kakala pa tudi vročine ni. Vseeno ji jo bom preden zaspim še enkrat izmerila. V prvih dneh po njenem rojstvu sem velikokrat hodila gledat če med spanjem dihauser posted image user posted image  Se vidi da je moj 1 otrok, a ne?

Danes smo dobili Ikeiega antilopa. Ko bi ve vidle kako je bila N. navdušena, ko smo jo notri posedli. Vsa nasmejana je tolkla po mizici in vse igrače, ki sem ji dala je zmetala na tla. Hotla si je najprej dobr ogledat mizicouser posted image . Zgleda, da bo rada na ''visoki nogi''user posted image

Oktoberka: ti boš pa uživalauser posted image

Rozmarinka: upam, da vaju ni preveč zmočilo

Srečanje: vi samo povejte kdaj, mi2 sve vedno za

Neposredna povezava do sporočila: 633
5.2.2008 8:41:06   
oktoberka
Jutro! No, pa smo na 2 strani pristaleuser posted image
Kavico? Čajček? Kar postrezite si!

Rozmarinka ti si carica!!!!! Kdaj se vidmo da ti častim pijačko? Naša Zarja normalno kakauser posted image user posted image
Sem šla gledta uno stran k si jo dala, pa sem vidla da priporoča p laktozo. Sem klicala v lekarno če jo imajo pa je rekla da ja, sam da je fino če se prej posvetuješ s svojo p o tem kako se jo jemlje. In sem pol klicala dr. Rus (hvala bogu da sem jo menjala), ker je delala pop in mi je rekla da nej pridem po recept, za to laktozo. Tko da dons zjutri sem Zarji nrdila 30ml kamiličnega čaja, pa eno zvrhano žličko laktoze in se je takoj pokakalauser posted image user posted image user posted image

Hvala ti!user posted image

Zdej grem pa pod tuš, dokler princeska še sp!

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 8:58:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 635
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 9:12:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
5.2.2008 9:48:55   
Rozmarinka
Hello bejbe ! Jaz bi eno močno, ampak res močno črno kavo. Pa brez cukra, plis! Berem, da jo oktoberka pripravlja danes...superca !

MiRaNi: super za stolček ! Javi kako se ti bo obnesel. Mi bomo pri tašči rabili taksšnega, pa se čaka na nakup. Doma pa bomo imeli od PP, a je dal že sestrine tri otroke čez, tako da ga bom morala malo pregledati preden ga dam v uporabo.

Oktoberka: Me veseli da ti je tista spletna stran prišla prav.Zdaj ko je Zarja začela sračkati, boš pa imela dela.Še dobro da imamo plenice za enkratno uporabo.user posted image

Nalin:  Revček mali Jonas ! Upam da bo čim prej nehal kašljati. Imaš občutek da gre na bolje ali je stanje nespremenjeno? Za ostale punce vem oz sem uganila od kje njihov nick name, pri tebi pa še vedno ugibam. Mi zaupaš ?

Kava&chat: kaj pa če bi se videle v četrtek ? Je namreč napovedano boljše vreme in če bomo imele srečo bo mogoče Svetilnik obsijalo sonce in lahko kofetkamo zunaj. Kaj pravite ?  

Danes se z malčkom rihtava, ker greva v svet, tako da ne bo nič z mojim dežurstvom. Bo morala ena prevzeti moj dopoldanski turnususer posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 9:58:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 638
5.2.2008 10:14:08   
Rozmarinka
Saj res punce...danes je PUSTNI TOREK ! Se en izgovor za krofeuser posted image

Nalin: Zelo zanimiva izbira imena ! Se mi zvočno lepo sliši zato sem želela vedeti še pomen! Je dobro biti radoveden-vsak dan nekaj novega izvešuser posted image

Moj nick (če katero sploh zanima) pa je bil izbran ker:
1. je rožmarin simbol ljubezni (jap, sem nepoboljšljiv romantik)
2. sem iz krajev, kjer ta roža-dišavnica raste

Tako zdaj pa res moram iti. Pa pridno dežurajte...

Neposredna povezava do sporočila: 639
5.2.2008 10:24:13   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Ker je zunaj bolj zaspan dan, sem skuhala še eno kavo, prav za KBM. Upam, da vam bo pasala.

user posted image

Oktoberka res ti z veseljem podarim Aptamil. Drugače bi letel v smeti, ker ga ne bomo porabili. Redi se naša princeska že brez tega preveč.

Nalin res lepa izbira Nicka. še vedno pa držim pestke za Jonasa. To se pa res že prav vleče. Revček bogi.
Rožmarinka sem jaz tud že razmišljala o tvojem nicku. Od kje ravno ražmarin, pa nisem našla neke razlage. TUdi zelo lepo izbrano.
No za moj nick se verjetno nihče ne sprašuje ker je več kot očitno user posted image

kava in chat: jaz sem takoj za četrtek če je res lepše vreme. Razen, če bo imel moj dragi dopust, kar je nekaj omenjal. Sam ne bom verjela dokler ne vidim. Tko da zaenkat sem 99% ZA kafe.

Držim pestke tudi za vse ostale bolne: za Niko, pa za Žigeca.. a še za koga?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 11:09:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
5.2.2008 12:02:44   
MiRaNi
Samo na hitro vas pozdravim...

Nika ima 6. otroško bolezen!user posted image

Tako, da če boste imele srečanje v čet. naju ne bo.

Sem pa na RR prebrala (na forumu novorojenček, dojenček) Ko otrok preboli roseolo infantum.je doživljensko zaščiten proti ponovni okužbi. Upam...

Neposredna povezava do sporočila: 642
5.2.2008 12:17:02   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Samo na hitro vas pozdravim...

Nika ima 6. otroško bolezen!user posted image

Tako, da če boste imele srečanje v čet. naju ne bo.

Sem pa na RR prebrala (na forumu novorojenček, dojenček) Ko otrok preboli roseolo infantum.je doživljensko zaščiten proti ponovni okužbi. Upam...

ja to naj bi blo res pa mogoče clo 5 nebo dobila

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.2.2008 14:49:45   
ljubljana
Živjo punce, se še jaz malo javim.

Do sedaj sem bolj pri januarčicah sodelovala, ker naj bi bil naš Jakob takrat rojen.
Tudi jaz sem iz bežigrada, z Nalin se že poznava (dej nalin, reč kakšno dobro zameuser posted image ).
Berem, da se pri Svetilniku dobivate pa ne vem kje je to, sem namreč iz tistega dela bežigrada pri drenikovi in samovi (sem na začetku mislila da sem temo sfalila in da se s Koprčankami pogovarjam, svetilnik, morje, sonce valovi... joj bi šla na morjeuser posted image ).

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.2.2008 14:53:05   
ljubljana
naši lumpi:
Aleksandra Tamara 12.11.1990
Klaudija 2.7.1996
Kristjan 14.1.1998
Jure Gal 16.6.2003
Žiga 31.8.2007

Lumpa ti si faca!! Toliko sončkov, mogoče te pa dohitim. Naš najstarejši je letnik 99, drugi 04, tretji pa 07. Pa mamo še časa za ena dva.user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.2.2008 15:06:14   
oktoberka
Ljubljana dobrodošla!user posted image user posted image Ne, nisi zašla k primorkamuser posted image Bi blo pa fino bit od tam..user posted image

Js sm definitivno ZA SREČANJE V ČETRTEK!!!user posted image user posted image user posted image Pa tud če lije kot iz škafa!

Zdele sva domov prišle- sva bili na srečanju z oktobrčki. Kok so cortkani...

Mirani- držim pesti da se Nika čimprej pozdraviuser posted image

Nalin, za Jonasa pa ena user posted image da se kašelj in nosek čimprej poštimata. Kako pa si ti? Si zdrava?

A zame ste uspele razvozljat od kje moj nick? Al vam razložim?user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.2.2008 15:14:29   
scubadiver
Oktobrka dej razloži prosim prosim prosim user posted image
ljubljana dobrodošla med bežigrajskimi čvekicami user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 647
5.2.2008 16:52:50   
zalbi
hej hej!

Ja večraj sem bila pa JAZ pri zdravniku - ja in imama laringitis. Ampak nič hujšega - antibiotiki delajo čudeže, tako da se danes že počutim mnogo bolj - pa tudi prihajam na svoj glas - le kašljam zares grdo... ampak se izbolšuje....

V četrtek me sigurno ne bo - imamo srečanje z aprilčicami... no č bom tolk zdrava, da bom za med ljudi...

Mirani -
user posted image za zdravje tvoje pikice.

Nalin - pa še za Jonasa ena user posted image

Nč grem končat pozno kosilo....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 648
5.2.2008 16:54:07   
oktoberka
Hitr neki napišem, da nas ne flikne na drugo stran. Kje ste čvekice?

Mony, dej mi povej kok stopinj ma voda na DIFu? pa kok prej se je treba prijavit na plavanje?

Neposredna povezava do sporočila: 649
5.2.2008 16:59:24   
ljubljana
Voda ima 31 stopinj.
Več informacij pa na http://www.plavanje-dojenckov.com/

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Krči
Siana

Ima vaš dojenček krče

Da (32%)

Ne (68%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!