|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.2.2008 23:15:30
|
|
|
|
nena80
|
Hej, se spet malo javim!! Sem bolj nočna ptica oz. pridem do računalnika ko in že spita in običajno ni nobene več gor in seveda vedno zamudim debate,.... Ker mi časnovno ne uspe slediti in komajda preberem naš forum, tako da ostalih neprebiram in niti nimam časa, tako da nisem na tekočem kaj, kako in zakaj se gre ....Jaz samo upam oz. sedaj razmišljam, če nisem jaz katero s čim užalila , če pa sem se pa opravičujem... Sedaj pa še eno Alja, Nana in ostale katerih imajo že zobke!!! Naš je danes proti jutru dobil vročino cca 38,2 imel jo je tam do 10h nato pa mu je padla na 37,2-37,5 popoldne je ni imel več samo malo topel je še bil....glede na to, da si vztrajno nosi vse v usta in se slini (to sicer že dalj časa), dudo ven in celo rokico noter itd.... A pomeni ta vročina izraščanje zobka??? ker sem mu gledala, pa nima dlesen nič spremenjeno in tudi z žličko ni bilo nič čutiti, razen če mu probam s prstom ima trdo dlesen Upam, da je res zobek, da nismo staknili kake viroze... tianna Sandra zelo lepa žabica Drugače pa tudi jaz včasih zelo pogrešam službo, smo en dober kolektiv in se lepo razumemo in veliko nasmejimo , pa še točno na valentinovo pred 8 leti sem začela delati pri njih, zato mi sedaj še večkrat uidejo misli v službo , sicer bo pa še prehitro september, potem bomo , ko bo potrebno male nadobudneže spustiti iz materinega zavetja alarm, nočko
|
|
|