Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se je odsločila,da če mamica še ne spi tudi ona ne bo.Sedi pri meni v naročju in bere moje čveke ha ha ha.-miže Mislim,da je ravnokar zaspala
.Bil je že čas
.
Nas boš pustila zaspat v takih dvomih

, upam na najboljše...
.......so pa vsi tkkkkkooooooooo luštni
za pomoč), pa tvoje maškare so tudi full lepe
televizijo, Brino imam v naročju, naenkrat pa začne kašljat in tako kot da bi se davila, nato pa ji dvigne in zbruha ven malo mleka. Potem je zaspala nazaj, jo odnesem v posteljo in jo za hrbtom podložim, da bi ostala obrnjena na bok. Zjutraj pa se zbudim in me moj vpraša, če je to pobruhano na njeni posteljici. In seveda je ponoči bruhala, ampak je morala takrat ležat na hrbtu, ker je imela vse lase zadaj zlepljene in v ušesku polno posušenega mleka. Ko pa sma se previjale, pa se mi je smejala, kot da ni bilo nič. Zdaj pa samo čakam, kaj se bo naprej dogajalo.
. Kje se dobimo?
pri nas full piha veterček.Zato sva se odločile,da se greva potepat k prijateljici