|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.2.2008 9:17:54
|
|
|
|
melani99
|
Dobro jutro! Prvo kavico tukaj gore sem že verjetno zamudila, ne? Ah, spet jo bom pila sama. S sva spet sami doma, za kuhanje kosila pa se danes ne morem več švercati, pa spet nimam ideje, kaj bi lahko kuhala. Joj,... Sem ravno brala tole o Rovinju...groza! Nefretiti- na ti ta čas brez mine čim hitreje! LINA31- Pa tiste, ki s svojimi telovadite tako kot so rekli v RA, ali so na začetku kaj jokali in protestirali? Midva imava prav borbe..že z odlaganjem in dvigovanjem na bok? Ja, moja se je od začetka tudi zelo upirala vajam, sicer ne ravno pri samem handlingu, verjetno, ker je tega že vajena iz bolnice, drugače, pa ko delama vaje, pa je od začetka to bila cela živčna vojna, na vsak način je hotela vse kontra, no, sedaj, po dobrem mesecu je že malo bolj vse to osvojila in že vadima veliko bolje, se več toliko ne upira. melani res si dobro narisala. Potem pa še pošlji slikice, ko bo končna verzija sobe. -->> december06 , tole je pa manjša pomota. Nisem ničesar narisala. Nekaj sem vas uspela prebrati, ostalo bom še kasneje, zdaj si grem zakuhat kavico, da se orng zbudim. evo, pa še nekaj za dvig razpoloženja : http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf
|