noa1
|
Sem ravnokar iz postelje pobegnila. Ajša spi...že petič, pa najbrž se bo hotela še enkrat priklopit, preden resnično zaspi. Sem šla danes v službo iskat neke fotokopije in knjige za naslednji izpit. Eh, samo stvari skupaj dajem, učit pa se nekak ne morem spravit, pa saj tudi ne vem kdaj, če malecka dneve ponavadi prebedi, zaspi pa šele ob takih poznih urah. Pa saj, enkrat že bo. Da se pohvalim: Sem bila danes na pilatesu, ampak nas je za prvič bolj šparala, tako da je bilo zame premalo. Me zanima, če bom jutri kaj trebušne čutila. Jasna: upam, da se čim prej porihtaš ( za pomoč), pa tvoje maškare so tudi full lepe Tudi ostali so takoooo cartkani, pa vsi se mi zdijo tako lepe maškare Handling: naša tudi dela trebušnjake v ležalniku, pa ko jo v posteljo polagam (ampak ona se dvigne in vstraja v tem položaju), to dela tudi na boku (stranski trebušnjaki). Zvija pa se nazaj samo na previjalni in ko jo iz postelje ponoči jemljem za hranjenje. Ko sem to omenila svoji P je rekla, da to ni nič takega in da je pupa OK, da lepo napreduje in ima že fajn razvite mišice, predvsem na nogah. Sedaj pa, ko vas tako berem mi več nič ni jasno. Glede slikic pa večino stvari delam tako oz. podobno, samo hlače ali pa žabice pa ji na previjalni ne znam drugače sleči, kot pa kot je to prikazano pod narobe. Kako jih pa ve slečete na previjalni? Tako....sem se spet razpisala....pa lahko noč in eno za pomoč
< Sporočilo je popravil noa1 -- 6.2.2008 22:46:28 >
|