Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 18:11:26
|
|
|
|
Rožica*
|
123 midv se že kar nekaj časa tko dojiva čez dan po steklenički ponoči pa se dojiva. Sem se sprijaznila in si pač črpam. sem pa že zadnjič želela vprašati če ima katera podobne izkušnje. Odkar jeva GH mi še bolj zavrača dojko in odklanja mleko. Npr. če ga hranim po žlički in prenehava, ker se mi zdi količinsko dovolj zanj, pa bi on še jedel mu nato ponudim dojko, ki je nikakor ne prime, čeprav je še "lačen" in bi Goste hrane še pojedel. Očitno mu je bolj všeč.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 18:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica* Hojla! Zanimivo! Pa je dovolj prepričljivo? http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/dojenje_in_prehrana/locevalna_dieta_primerna_tudi_za_dojece_mamice Vsekakor je čas da najdem motivacijo še za to. kaj pravite septemberke udarimo še eno skupinsko hujšanje? Razen če se dogovorimo in si razdelimo odvečne kg tistim ki imajo manko, pa bomo vse idealne? Se vidi da so moški danes fraj. je zatišje tu gor S to novico si me zelo razveselila. Jutri grem v šoping in v ponedeljek začnem.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 18:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Večer! Kako ste? Jaz ga bom zdaj počasi okopala in zrihtala za spati. Glede kašic... Dajem mu Milupa riževo kašico, ki se meša z vodo in jo ima zelo rad. Toda ga je zaprla. No, mogoče ga je korenček; samo pediater mi je rekel, da riž tudi zapira. In sedaj ga že 1 teden samo dojim, pa vseeno na kaka. Če do nedelje ne bo, bom poskusila z Donatom. Punce, lep večer vam želim in mirno noč!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 18:57:54
|
|
|
|
123a
|
Rožica*-pa sej to me tako ne moti ,da si moram pumpati..jezi me,ker ne vem kakšen je vzrok?In upam,da ne bom zgubila mleka?Je pa res,da si tudi manj spumpam,kot pa ona popije
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 19:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Ja tudi mene ima, da bi ločevalno dieto začela, ampak sem ravno to slišala, da se vorijo toksini, ki pa se izločajo z mlekom. Ko sem prebrala tole se mi je zdelo, kot da sta to eni dve mami, ki sta pač napisali nek urnik in jima je ratalo.....nič kaj strokovnega, nič prepričljivega, nobenih pametnih argumentov......ampak vem pa, da pali. Edino vodni dan.....tega sem naredila 1x samkrat v življenju pa sem mislila, da bom hin. Sem pa za to, da nekako skupaj užgemo....eno potrošnjo kalorij ..... sem že razmišljala, da bi začela tekat. Nekaj moram ukrenit, ker je čisto tumač teh kilogramov. Ravno danes sem brala, kolikšen mora biti najvišji srčni utrip med vadbo, da telo kuri maščobe. Bi si mogla tistega vraga nabavit, ki meri pulz. Kako bi bila vesela, da bi se zmotili in mi nakazali dve porodniški.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 19:49:10
|
|
|
|
jst86
|
sem pa že zadnjič želela vprašati če ima katera podobne izkušnje. Odkar jeva GH mi še bolj zavrača dojko in odklanja mleko. ja pri nas je tko.edino da on zadnje dni zavrača mleko kot celoten obrok,ker mu po obroku HG(1x na dan) mleka ne ponudim.poje le 100ml,pa še to se morava mal skregat.neki pa more jest.pa zjutraj mu sploh flaške pokazat ne smem,ker se čist razkuri. verjamem mu pa da je okus banane,jabolka itd. veliko boljši kot mleko jst sm se dons najedla pršuta in francoske.na dieti sem že od 2.1.,ampak je bolj lahka dieta ker se velikokrat prekršim.shujšala sem 3kg,pa je 1,5kg prišlo nazaj .je pa ločevalna zame prehuda in se bom mogla začet držat mojega načrta dijete-ločujem meso in zelenjvo,ne jem kruha in sladkarij in ogromno pijem.na tak načim sem predlani shujšala 7kg v 6 tednih,pa sem se ful počasi zredila nazaj.pol sem pa zanosila in so šli kg itak sam v +. grem pripravit vodo in mleko za nočne obroke pol pa spat ker sem čist fuč. lahko noč
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:07:52
|
|
|
|
lemavrica
|
Čer, mi smo bili pa na sprehodu po mestu in na tortici v Čolnarni. Ful je bilo lepo vreme. Upam da bo cel vikend tak. Mi bomo pa nejbrž v kratkem dobili še ta drugega zobka, ker sem že videla belo črtico pa tudi dlesen ima nabuhlo. Slini se pa itak ko polž.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:15:48
|
|
|
|
lumpa6
|
ojla pa smo doma, prečudovito vremo nas je zvabilo na dolg sprehod celo po dolgem času sem igrala košarko in med dvema ognjema ter nogomet s svojimi otroki bravo jaz mogoče sm pa kakšen gram shujšala
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:23:28
|
|
|
|
lumpa6
|
primorke jutri me boste gledale na portoroški plaži v spremstvo še dveh družin to bo 8 otrok in 6 staršeu, naša najstarejša negre je pri babici
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:23:30
|
|
|
|
NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti Sem pa za to, da nekako skupaj užgemo....eno potrošnjo kalorij ..... sem že razmišljala, da bi začela tekat. Nekaj moram ukrenit, ker je čisto tumač teh kilogramov. Ravno danes sem brala, kolikšen mora biti najvišji srčni utrip med vadbo, da telo kuri maščobe. Bi si mogla tistega vraga nabavit, ki meri pulz. Kako bi bila vesela, da bi se zmotili in mi nakazali dve porodniški. Če boš kaj kupovala za merjenje srčnega utripa, ti priporočam ure od polarja. Jest sem kar rabljeno kupila in sem bla ful zadovoljna in sem kar veliko tekla (vsaj 4-5x na teden). Jest ti tek ful priporočam, samo ti pa lahko povem, da takrat, ko sem sama ful športala (predvsem tekla) nisem izgubila niti kilograma, pa sem kar 2-3leta precej tekla (pred tem sem se pa z drugimi športi ukvarjala). Je bila pa takrat moja postava ful čvrsta. Pa še počutiš se odlično. No, to je tud ena od stvari, ki jo sedaj pogrešam. Da greš na 10-15km tek in samo uživaš v naravi in v tem, da se ornk prešvicaš. Samo z tem urnikom spanja, še dolgo ne bom tekla. Me je ravno zadnjič patronažna spraševala, kdaj mislim začet nazaj tečt, da vsak dan pričakuje, da bom pritekla mimo njene hiše, jest pa nič. No in sem ji rekla, da bo najbrž še čakala .
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:36:24
|
|
|
|
lumpa6
|
10-15 km jaz še 1 ne
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:49:40
|
|
|
|
NalLa
|
lumpa saj jest zdaj tudi niti 1km ne . Edino kar je še ostalo od mojega športanja je to, da ful veliko prehodim z vozičkom in to kar hitro in po klancih.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:51:47
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion Kaj tudi vaši nenormalno čvekajo in cvilijo? Enej je zelo malo tiho ful je začel čebljat...ko pridemo kam kjer še ni bil, rabi par minut, da spozna okolje, pol pa začne čvekat na veliko (zelo malo je tiho) tajda hvala, se trudim punce hvala vam za dogovore glede pižamic in spanja, opažam da so si tudi pri tem zelo različni , ga bom danes malo manj oblekla, pa bomo videli kaj bo lumpa upam, da se srečamo-mi imamo v planu dopoldan nakup stolčka za hranjenje v BC, pol pa na sprehod po portorožu no, midva sva malo prej prišla nazaj...danes smo prehodili sigurno 5km eno rundo smo imeli od 11h-13h, pol pa še od 17h-19h10 enej je na obeh sprehodih skozi spančkal umes se nismo nič ustavljali za hranjenje, ker očitno kar zdrži dolgo brez...če ga nebi sama pristavila, bi jedel na 5 ur po moje... no, zaj se greva na brzino skopat in spančkat, pol moram likat lep večer papa babnce
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:52:28
|
|
|
|
lemavrica
|
Rekreacija kaj je že to? Moje edino gibanje je vozičkanje in hoja v V.nadstropje z jajčko v roki. No pa sem lahko dodam še hoja po stanoavnju gor in dol kadar se Jaka tako odloči Sem pa glih včeraj možu rekla da komaj čakam sezono za kolo da se bom šla malo vozit in s tem tud možgane preluftat. Obleka za spanje naš spi v body-ju in žabicah pa pokrit je s kovterčkom in dekico. Je pa zadnje čase ful začel kovter jest. Ves čas so ga v usta nosi, ga pokrije in že gre v usta.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:54:41
|
|
|
|
NalLa
|
Sandra hvala, ker boš vprašala očeta. Ma saj parcel je veliko, samo tukaj okoli Lj. postavljajo nenormalne cene zanje. Si mi pa dala idejo in bom tudi jest pustila danes Lana manj pokritega, če bo bolje spal. Slabše kot spi že skoraj ne more (no, vsaj upam).
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 20:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Naila....pa ti se hecaš......10 - 15km Ja....verjetno nisi shujšala, če pa nisi imela več kam......jaz pa moram ves moj špeh zraven nosit.....pa ni vrag, da se ne bo stopil. Pa sej v bistvu mi je za kg vseen,....sam, da kakšne stare cunje na sebe spravim. Pa tudi mož pravi, da se res dobro počuti, ker teče. Nekaj bo že na tem...... Kaj si ti kaj trenirala? profesionalno?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:02:06
|
|
|
|
lumpa6
|
lumpa upam, da se srečamo-mi imamo v planu dopoldan nakup stolčka za hranjenje v BC, pol pa na sprehod po portorožu ja mogoče se pa bomo res, ko boš videla pujso pepo porivati svetlo plau trikolesnik po plaži obkroženo z gručo otrok in odraslih me kar pocukaj za rokau
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:02:52
|
|
|
|
NalLa
|
Nefretiti nič nisem profesionalno trenirala. Sva pa z moji hodila v gore, kolesarila igrala badminton in na koncu predvsem tekla. Sem pa takšen tip človeka, ki je v športu kar tekmovalen in ko sem vidla, da je moj boljši (kar je normalno, če je moški) sem ga hotla dosešt. In na začetku, ko sva začela tečt je šel on na polmaraton, jaz samo na 10km tek, ko je šel on na maraton, sem šla jaz na polmaraton. In vedno sva eden drugega spodbujala. Če se meni ni dalo me je on spodbujal in obratno. Je pa po mojem tek eden najtežjih športov za začet trenirat. Na začetku (vsaj pri meni je bilo tako) pretečeš ful malo, pa čeprav misliš, da imaš kondicijo. Potem te ponavadi začnejo bolet kolena, pa stopala, ....Ampak ko se enkrat spoznaš in veš kje imaš meje je pa super. In kako si potem ponosen sam nase, ko npr. pretečeš 20km in dosežeš svoj rekord. V bistvu si me ti sedaj spomnila, kako bi bilo super, če bi res probala začet nazaj tečt. Samo spanca mi malo manjka. Sem ravno prej razmišljala, da sem nazadnje tekla eno leto nazaj .
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:05:42
|
|
|
|
ana b
|
Čer! Mi smo pa naredili krog okoli blejskega jezera. Hujšanje: nekaj kar bo nujno treba naredit, ampak zaenkrat bolj v stilu duh močan telo šibko Spanje: spi samo v pižamici, zavit v svojo dekico in pokrit s kovterčkom. V sobi 22 stopinj. Če se spanje z zbujanju nx na noč imeuje spanje. GH: hitro se bližamo 6. mesecu in počasi bo treba otroka navadit tudi na kaj drugega kot mleko. In tako se danes odločim, da bi pa mi malo poskusili z jabolčkom. Pred tem je že večkrat dobil krhelj za sesat in lizat. Odprem hipp kašico jabolko (sem bolj na komot in ne pripravljam sama), pomočim žličko, 2 veliki očki me spremljata, žlica potuje proti ustom, odpre, potem pa polovica zraven, polovica pa mimo. Pojma nima, kaj naj dela z jezičkom. In ko vas tako berem, s kakšnim navdušenjem jedo vaši , sem spet sama na otoku in spet padam v krizo, zakaj se moramo eni z vsem matrat: spanjem, hrano,... Bah nakladam, boljše da grem. Lahko noč
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:07:23
|
|
|
|
lumpa6
|
jaz tečem sam na skret ko se mi mudi
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:08:52
|
|
|
|
lumpa6
|
polovica zraven, polovica pa mimo
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:10:23
|
|
|
|
NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 jaz tečem sam na skret ko se mi mudi lumpa začetek je dober . Več ko boš jedla, več boš mogla tečt in več kondicije boš mela.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Em......a lahka eno butasto?!......upam, da ne boste izvedele, da sem fizkarca...... Kako pa veš, koliko si pretekla.....ker poznaš pot, ker šteješ korake ......to mi nikdar ni jasno......moj občutek za dolžino je pa......ma.....ga ni sploh. Sej veste tisto z 20-timi cm......
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:11:00
|
|
|
|
NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 jaz tečem sam na skret ko se mi mudi lumpa začetek je dober . Več ko boš jedla, več boš mogla tečt in več kondicije boš mela. In sedaj imaš spet dober razlog da več ješ
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 21:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zdaj hujšam, ker se smejem, da me že vse mišice bolijo......carici sta punci
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?