Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ampak ga do vrha napolnim s fiziološko, dam v smrčka in stisnem, da fiziološka na drugem koncu ven priteče. To pa znam
Maja in Miha. Super sta. Miha se da fajn nahecat. Zadnjič je imela Maja usta odprta in je nekaj grulila pa mu je eden (se ne spomnim kdo rekel, da ga bo pojedla) in zdaj gre zmeraj stran, ko ima Maja odprta usta in resno gleda in izraven govori:"Ne, ne. Mami, ne.". Ko je pa dudlal njeno dudo, smo mu pa rekli, da bo brez zobkov, ker naj bi Maji izpadli zaradi dude. Domišljija dela sto na uro. Zdaj hodi spat v njeno posteljico, ki je bila prej njegova in razlaga, da postelja ni od Maje, ampak njegova. Pa še ena cvetka. Ko sem pred časom previjala Majo, napeto gleda, kaj se dogaja in potem reče:"Maja nima.". Si lahko misliš, česa nima

miha!
), inhalacije (to je zakon
), če ste ve prehlajene, uporabljajte masko, itd... Ne bi vaju rada strašila, samo nobenemu ne privoščim takšnega trpljenja kot sva ga midva preživljala pred slabim letom. Res punce, bodite čimbolj pazljive...
! Če ji recimo nečesa ne dovolim, stisne pesti in začne kričati na ves glas... Pa tudi z glavo je začela že "butati" v razne omare, vrata, itd... To bo še pestro...
ampak danes sem šla v napad in sem bojno pripravljena: kupila sem inhalator - tega črnega pingivina ter baterijski nosni aspirator! inhalator sva z Hano že preizkusile, tale moja pridna dojenčica je ful sodelovala, samo gledala je okoli in se ni niti poskusila izmakniti maski.. pravo sonce je. Liu je pa prinesla svoj radovedni nos okoli in niti pod razno ni hotela poskusiti