Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Res da sem v petek malo priredila jedilnik ker smo pohajali okrog in nisem komplicirala s hrano, ampak vseeno nisem pretiravala, tako da ločevalna pri meni očitno ne deluje več. Danes bi mogla imeti vodni dan in glede na izkušnje iz prejšnjih krogov pred nosečnostjo, se je meni z drugim mesecem izgubljanje teže vedno ustavilo. To rundo pa še prvi mesec ni šlo skoraj nič dol in mislim da bo najboljše da spremenim način hujšanja.
Ok, jasno mi je da jem B, zraven čim več zelenjave in sadja. Pohano tako najbrž odpade. Kaj beljakovine se lahko mešajo skupaj, npr puranji zrezki s sirom ali pa v smetanovi omaki, meso + solata z jajčkom... Sklepam da bela kava se pije brez problema (itak da brez sladkorja). Koliko obrokov je lahko, kakšni presledki med obroki? Samo, koliko pa je to zdravo, uživati samo B? Ma ja, najbrž toliko kot vse druge diete.
Je kr nekaj manj od tistega kar sem se tehtala ko sem začela. Mogoče sem bila pa že napihnjena takrat od prihajajoče M
- torej so vsi moji grehi ta teden (presneti pust in RD) pripomogli, da sem uničila celomesečni trud.
Zdaj pa resno z beljakovinsko začnem. Danes. Pri meni je še vedno -3kg.
Jaz klub temu vstrajam na ločevalni do konca, potem pa bom šla mogoče še na beljakovinsko.