lucalu
|
Dobro jutro drage moje! Včeraj ste pa res toliko načvekale, da sem vas komaj prebrala! Kako ste kaj danes? Mi smo spali spet dobro... in predvsem pomirjeno z enim obiskom WC-ja. Še enkrat vsem hvala za čestitke! Kako je res fino priti dobre volje iz pregleda! Arabela čestitke tudi tebi za pregled!!! Vilma bravo za tvojo in upam, da te grlo čimprej neha boleti!!! eva moja razdalja S/F je 34 (se mi zdi)... pa sem G vprašala, če je to vredu... pa mi je rekla, da je to samo neka okvirna zunanja meritev in da je vedno lahko odstopanje za 2 cm... In da s tem, se pa res ni treba obremenjevati. S tem, da se meni trebuh kar pogrezne, ko ležim (tudi to sem vprašala zakaj, pa je rekla, da zato, ker ima detece tako zelo nizko glavo). Azzurra GROZA!!! Tebi se pa res dogaja v tej nosečnosti! No, upam, da bo jutri na CTG-ju vse vredu in, da te spustijo še domov! Aja, mimogrede, jaz tudi hodim na CTG. Katy glede širokega povijanja so pa nam v MŠ rekli, da slikajo kolke in če so razviti (se pravi, če so 1A), ti ni treba široko povijati! Pa te punce, ki jih poznam in so lani ali letos rodile, v glavnem skoraj nobena ni široko povijala... No, pa tako kot je rekla Nasy, povsod je drugače. Drži pa kar si rekla... ti se oglašaš zadnja, jaz pa prva! No, zdaj gremo skuhat kavico, potem pa na jutranji sprehod... upam, da zunaj ni mrzlo! Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!
|