Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Skupaj sva kot pes in maček, narazen pa še nisva ble. 
... itaq, da bo Griša ravno iz tega razloga v prihodnosti (upam) dobil še sestrico ali bratca...
aat...
Dans mi je Ajša povedala, da so v vrtcu jedli limone in da ji je kos v makarone padu in da je jokala.
. Moja mami ji je med Aleksovim roj. dnevom dala enih parkrat vičlčko s torto polizat. Pač tolk da je bila kaka drobtinica gor (ne me linčat, ampak me je moja bica pri Aleksu naučila, da otroci niso hin če jim daš probat marsikaj, ker mu je potisnila konc pršuta v usta pa kar ven nazaj. jaz sem seveda v luft skočila pa me je vprašala če še živim
) no pač včeraj pa jim prinesem še mojo torto in kar naenkrat se v Alininih ustih znajde OGROMEN konc tort. zravn sem sedela ko je z vilico odrezala kos pa sem mislila da bo ona dala v usta una ga pa da tamali. Tej pa sem rekla, da to je pa preveč in sem ji pol dala jaz ene 2x za obliznit vilico, da ne bi bla užaljena.
, ker nisem bila tešča. Sem na srečo imela samo v nosečnosti UZ-je pa nisem rabla bit tešča, pol pa nisem vedela.