Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jaz se vam tudi kmalu pridružim
in izmerila.
. Jaz sem po ločevalni že hujšala in to uspešno. Shujšala sem pa tudi ene 10 kg, pa manj kot v 90 dneh. S tem, da se nisem strogo držala. Sem uporabljala sladkor, pa mleko v kavico, pa kakšno sladkarijo več...redko kdaj sem jedla enako za kosilo kot večerjo, pa je vseeno šlo dol
delajo, ko ste notr? Ali so radi pod igralnim centrom? Naš Žan je tolk zahteven, na 15 min moram menjat načine in položaje, da ga animiram. Pa vsak ponedeljek se pozna, da je vikend za nami in da je bil po rokah
), sem se v 2 mesecih zredil 7kg...
!
. Celjanke, kdaj je shod???
je na poti ponavadi takrat ko imamo največ opravkov. Zjutraj vstajam ob 5.30 (ko se zbudita maladva), potem se malo še pogrejem v postelji, ob 6.15 vstanem da zrihtam in odpeljem v vrtec Jana, ko pridem nazaj se mi ne splača več v posteljo in si pripravim zajtrk. Maladva se zbudita ponavadi med 7.30 in 8 uro. Jutranja rekreacija.
. Kolk kalorij sem torej danes porabla? Dovolj za cel teden.