Naja31
|
Ojal vse skupaj, naj se še jaz malo vključim v vašo debato. Sicer nisem še uradno na porodniški, ampak v službi samo čakam še na zagovor doktorata, in sem potem raje doma, kot da v pisarni gledam v luft. Pa tudi šefi so zelo razumevajoči, tako da mi ne delajo nobenih težav. Itak, ko me vidijo kako se komaj vlečem po hodniku in sopiham, me takoj domov pošiljajo . Danes sem čisto cel dan doma in mi je kar dolgčas. Še v vrtec mi ni treba popoldan po sina, ker ga bo šla tašča iskati in bo sinko popoldan tam na obisku, tako da res nimam kaj za početi. Oprala sem dva stroja perila, lačna nisem, tako da tudi jest ne morem . Sem pa naročila dostavo iz mercatorja, tako da zdaj to čakam. Kar nisem navajena na to brezdelje. Če ležim, se počutim ok in potem sem polna idej kaji bi delala. Ko pa vstanem , pa vse dol pritiska, pa trebuh otrdeva, me vse mine. Punce, a se je vam tudi tako težko skloniti? Meni itak zdaj vse iz rok leti in se skoz neki sklanjam, ob tem pa preklinjam. Pa preden čevlje gor navlečem, mi kar slabo postane. Jaz sem tudi danes dobila nakazan denar za dojenčka. Sem bila najprej presenečena ker sem imela preveč denarja na računu, pa sem potem na kliku preverila kaj je to. Pri meni so bili tokrat zelo hitri. Jaz sem oddala vse papirje na CSD 28.1., pa sem potem že manj kot v enem tednu dobila vse odločbe. Zofy, to je full različno od CSDja in od gužve ki jo imajo, tako da nič ne skrbi. Edino če ne boš imela odločbe 10 dni, en teden pred nastopom porodniške, jih pa le pokliči. Lepo se imejte! Naja
|