Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

za RD, če ga seveda imaš
- je bla res pol cenejš ko enaka iz alplesa, ampak so se po enemu letu vrata povesla, ker so panti šli.
...
ne me vprašat kje bova dobila toliko keša. Po mojem bova morala it kar ene parkrat. Sem pa že od več folka slišala, da se splača vzet dopust in it med tednom, ker so vikendi baje nori. Pa še ena koristna info glede Ikee, konec letošnjega leta bo še ena zrastla 10km iz Gorice, kraj Vilesse, to je tam kjer greš na avtocesto proti Benetkam. Komaj čakam, ker bo to urco iz LJ
vse ok, vse mere so bile v mejah normale, tudi izvid glukoze in urina, skratka vse drugo štima
od mene! Sem opazla, da smo z vsakim sončnim dnem manj čvekave. Sam da nas ne bodo julijčice prehitele!
je bil seveda čist užaljen, da sem mu najdla zamenjavo, ampak sem svojo pozornost 'pravično' razdelila - na levo sem se stisnila k njemu, po obratu na desno pa k blazini.
76
tancho ('82) 1.
/ +4 kg
/ +3 kg
(Teja) / Ljubljana / +6kg
/ spol :
Sem pridobila še kakšno kilco, ma povem v ponedeljek, ko mam pregled. Da bo uradno potrjeno.