Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ni dober filing
... kako lepo hcerkico za njenega sincka... se je mal pohecala... pol je rekle moj, da nja mene vprasa kdaj bo, jaz pa sem rekla, da mogoce on bolj ve... pol je pa rekel, fuul zalostno, da zal se ne da met ko si zelis in kako bi blo lepo, ce bi lahko rekel,zdaj ga bom naredil in bi ratal... se nikol ga nisem slisala in vidla, da bi tko zalostno rekel... sam kaj hocemo... nimas kaj... se ne da met velikega vpiva na to kdaj bo prisel
jst sem tud najprej mislila kako bom v prvo ali pa vsaj v dugo zanosila, sem bla tako zelo naivna kar se tega tice...zdaj pa vem, da ne gre kar tako. Enkrat bo ze...jst samo upam, da ni kaj narobe in ce je, da se da pozdravit oz pomagat z zdravnisko pomocjo...in da potem na kncu ne bo ze prepozno...tega me je pa najbolj strah.
en nasmesek in dan bo lepsi... ko bo hotel
in se bomo grele na Kubi, a ne ancica???
... ne prej druge kasnej...
...
. Res pa je vstran s slabimi mislimi pa pozitivno mislit pa bo vse ok boste vidle jaz sploh nič več ne računam čisto nič pa tudi zdaj nena natko nestrpno pričakujem če bo kaj ali ne, mi ti pogovori tukaj full koristijo.
... ta pesem je bila meni fuul lepa... sem si jo skoz prepevala....