Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Si mi kar vzdušje dvignila.
no me veseli, da sem jo se nate prenesla
Ker vsepovsod drugače kaže, pol pa se znajdi. Na strani Mama je koledarčkem po katerem tudi G računajo.
za 28 tednov!
moral malo zgledovat po tebi, drugače bo malo krize.
Zdaj pa moram malega škrata budit, ker bi on spal ko je treba v vrtec. Ko pa je vikend pa hura spet vstajanje ob 7-ih. Še dobro, da imamo risanke na rač.
Pri nas je bilo tole "zgodnje" vstajanje do dveh let in pol. Še dobro, da se moja služba ne začne pred 8:30, če me bo sploh še čakala.
To je zajedalec tako kot bolhe pri psu. Moji sestri tudi ne uspevajo, samo ona jih pozablja zalivat. To pa nekako ne gre.
in nekako zdržati, pomisli na svojega Nejčka in ti bo lažje. Tudi mene kakšen dan začne boleti kot
, pa enkrat križ, drugič sramna kost, tretjič nožnica, pa trebuh,....,... Pa pomislim, da je notri v trebuščku moja princeska Anja-Tia in mi je vse te bolečine lažje prenašat.
No, ce imas do Crnuc 5 minut, potem se lahko tudi tako zmenimo in ESTRELLA* (upam, da bos to prebrala) lahko mirno vozis do Dolgega mosta, se ne rabis extra ustavljat in me pobirat. Torej, na Dolgem mostu se zberemo ob 13.00? In gremo naprej tako, da smo ob 14h ze v Go(lo)bcku