Abra
|
Pozdravljene špikarke, trepetalke, nosečke, pa vse ostale, ki na to še čakamo. Sem spet potrebovala malo offa, pa še na momente se mi zdi, da tko nimam kaj tuki počet, ker se mi nič v zvezi s špikanjem ne dogaja. V pon. je bilo en mesec od abrazije, pa sem bla tko ponosna nase, da vse že zrelo sprejemam. Pol me je pa naslednji dan spet zvilo ... zdaj mi je počasi postalo jasno, da me lahko samo nov plus in zdrava pikica v stare tire spravi. Prav težko berem o malih fižolčkih, ki pridno rastejo. Jaz bi zdaj tudi morala to počet, se veselit malih rokic, pa štetja prstkov na UZ ... pol me še ta tečka zeza, danes je 12. dan. Sicer je zelo šibka, vendar po mojem vseeno predolga. Malo sem morala pojamrat Arneja, ful sem vesela, da si se oglasila in da si bolje tvoj prejšnji post se je prav žalostno bral. Jaz že navijam! Tvoji jutranji zapisi so bli res luštni, če ne boš imela volje za forum, si pa te zapiske vseeno delaj, za kasnejšo objavo, sej veš pa vseeno kaj sporoči, da bomo vedele, kako ti gre. Skuša, Reš lepo na list napiše CB test kje zdaj škrtariš CB ni še nikoli narobe pokazal, če ga taprav dan delaš, o ostalih BC se pa vse sorte bere. Na plusek jutri!!
|