Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.................spala sm ok, brez obiska wc-ja, je pa mene zvečer mal zgaga pekla, pa sem si mal povšter vzdignila bolj gor, pa je bilo bolje..itak sem pa kr kmalu zaspala, ker sem bila ful utrujena, me zadnje čase ful kiž in noge bolijo
..ja danes me čaka malo pospravljanje, ker sva se ta teden z malo skoz nekje potepali in ko sva prišle domov se mi ni dalo popolnoma nič
.
. Jaz bom tako naredila, ker bom itak na porodniški in bom doma.
Moram pa priznat, da imam zvečer veliko več energije in volje za delat, kot pa čez dan. Čez dan mi čas kar hitro ugre. Zvečer vsi spijo in mam čas. Čeprav sem tudi dopoldan sama...
!
.
in
ker bo vse ok.
, čeprav vem da nekatere tudi ne morete spati
.
,
,
,
,
,
,
,
... ampak veselo
in
.
od presrečne decemberske mamice.
Včasih, ko pišeš o tem tehtanju hrane in predpisanem jedilniku,sploh nimam pojma. Me je kar strah,da mogoče v CE bolnišnici to premalo resno jemljejo. Po drugi strani pa sem kar vesela,da je tako.
. te bom morala kar ubogat začet glede počitka, ker sem res vsak dan bolj utrujena od vsega letanja in pospravljanja.
. no, še čisto malo pa bomo vse pestovale naše male pikce
. morm preverit kaj je treba narest, da sprobam
, nimam pojma