Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Menda jabčke in banane radi jedo vsi. No, bom spet poskusila jutri s korenčkom, potem pa naribano jabolko. (
in čimprejšnje okrevanje ! 
korenček, da se ji nau zaletel!!
. Jo spravim nazaj v posteljo ob 7:30 v upanju da bom lahko še jaz malo zamižala. Med tem, ko sem šla na wc in zavrela vodo za zajtrk se je dama že zbudila. Spala je celih 20 min. Škoda, ker nisi poleg vica postregla še s kavo. No sej nč hudga sem jo že spila
. Ob 10:00 sva vstala, potem sva se skopala. Nato je spet zaspal in spal (z vmesnimi pavzami)nekaj pri meni v slingu nekaj v postelji nekaj v kavču in nekaj v lupinici do 18:00, ko se je zbudil in čukasto gledal okoli sebe do 21:00 potem je pa spet zaspal v mojem naročju in z vmesnim hranjenjem spal do 8:30 ko se je spet zbudil, sva se šla previt, je pojedel zdaj pa spet spi upam, da ga ni kakšna muha CC pičla.
Sem že mislila, da si se preselila ali izpisala iz kluba KBM. Čestitam za izpit!
za vas....
skuhat....