|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 1 body
18.2.2008 23:09:23   
birdy
Hmmmmm, dva bodija. Pri teh stopinjah ma moja mala sam en tanek bodi z dolgimi rokavi (ampak res tanek).
Sem pa rodila poleti in mala je ko je bila stara dva tedna v vozičku ležala v samem bodiju brez rokavov in v štumfkih. Pokrita je bila pa z tetra plenico, pa še to samo zato da je nebi opekl.
Ma ne vem, če vidš da je otroku vroče ga pač slečeš ne. Delaj po občutku in po sebi, ne poslušat tet, babic, starih mam,... Če bi jst njih poslušala bi se mi tamala skuhala!

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: 1 body
18.2.2008 23:13:24   
Anonimen
do kdaj ste napravljale svoje novorojenčke po 2 bodija skupaj


Nikoli.

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: 1 body
19.2.2008 0:11:41   
benika
Naš je pri 8. tednih oblečen v bodi, žabice z naramnicami ter v eno tanjšo jopčko, spodaj pa ima nogavičke ali štrikane copatke. V stanovanju imamo cca. 22 stopinj. Za ven mu navlečem gor še ene hlačke do pasu ter kombinezonček in kapico, pa je.

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: 1 body
19.2.2008 0:22:33   
kšpela
jaz ji se nikoli nisem oblekla dva bodija naenkrat.vedno ji dam en body pa pol cez majcko pa se polover ce je treba.za ven pa seveda se pajac ali bundo. doma imam pa zelo toplo tko da jo imama samo v bodiju z dolgimi rokavi.


(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: 1 body
19.2.2008 6:35:41   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mi imamo že od rojstva samo en bodi. V stanovanju je cca. 21st. Je pa res, da je naš user posted image  zelo vroč in bi mu bilo v 2 plasteh ful vroče. Res se moraš prilagoditi otroku. Pa potipaj mu za vratom in ne rokice, ker te niso relevantne. Jaz bi lahko našega ne vem koliko oblekla, pa bi imel rokice še vedno hladne.


Enako. Velikokrat ima kar bodi s kratkimi rokavi in majčko čez.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: 1 body
19.2.2008 8:37:32   
Ronči
Po moje nekatere niste razumele...dva bodija ali bodi in majčka je zame eno in isto. V vsakem priimeru sta dvakrat dolga rokava in jaz user posted image  tako oblečem pozimi. Ko bo topleje (spomlad) bo pa  oblečena bodi brez rokavov+bodi dolg rokav ali bodi brez rokavov+majčka....

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: 1 body
19.2.2008 10:14:07   
mateyka
jaz sem prav razumela - nikoli nismo dal 2 plasti (ma pa body in une hlače na naramnice, ker si vse štumfe dol potegne, hlače pa zbrca dol, če niso pripete user posted image ). samo jaz sem vedno preverila na tilniku in trebuščku. če je vse toplo, zakaj bi dajala več? kvečjemu bi dala kaj debelejšega - recimo kak debelejši pliš. in zdi se mi, da ji omejim gibanje, če jo na debelo po plasteh napravim. mamo pa 23 stopinj in kadar kuhamo al pa sušilc dela, mal več.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: 1 body
19.2.2008 20:41:44   
ursa1981
wing, mogoče se tebi zdi, da je naša Anja zamedvedana, a kolikor lahko preberem imate skoraj povsod 23 stopinj v hiši - pri nas imamo le 21 stopinj (dve stopinji sta že veliko) - stara hiša, zidovi se ne ogrejejo tako hitro. Vem, da se sliši veliko a kot pravim vsaka mamica pozna ajbolje svojega otroka in ve kdaj je dobro oblečen. Pri naši Anji se takoj vidi, če je premalo oblečena ima ledene noge - kar pa povzroči tudi ohladitev drugih delov telesa, medtem ko ledene rokice niso problem.

Se pa zdaj dnevi segrevajo in tudi zunaj nismo več tako oblečeni kot sem zapisala, danes je bilo dosti bolj toplo kot prejšnje dni.

Še vedno bom stala za tem, da vsaka mamica ve kako obleči svojega otročička - se privadiš.

LP

URŠA

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?