Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Aja jaz sem mojemu lani kupla knjigo Družinski izleti po Sloveniji...ker je pač bil očka v pričakovanju. Letos dobi pižamo, ker mi že kar nekaj časa namiguje.
na sprehod tja kamor se jest sama stalno sprehajam. Je pa to malo bolj odročen kraj zraven gozda in je bolj malo ljudi. Sem že enkrat razmišljala kaj če me kdo napade no in včeri me je. Smo srečali na poti nekega pijanca, ki ga fant na videz še pozna. In naju najprej zmerja z bedaki, nato pa gre mimo nas in se obrne in mene (ki sem držala voziček) močno brcne. Fantu se je čisto snelo (pa je drugače ful miroljuben človek). Sem mislila da ga bo kar polomil. Sicer ga je samo enkrat brcnu nazaj, ampak sem ga komi zadržala, da ga ni namlatu. Sej sem bla jest tud ful jezna in bi z ene strani kar rada vidla, da bi ga, ampak je brez veze zaradi takih bedakov se spustit na tako nizko raven. No in zdej me je kar strah se tam sama sprehajat, pa ne zaradi mene, ampak kaj če mi brcne v voziček?
Katera se meša z vodo, tista v modri ali rumeni škatli? Vem, da se je o tem že enkrat debatiralo, ampak ne najdem več
za vse bolane.
.
. Zanimivo, da to kašicp je pa takoj pil po flaški. Ni bilo problema