Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!
. Jaz pa moram najprej nekaj pojest, da lahko spijem kafe. Danes sem si privoščila spet kokošjo pašteto od Argete in vroč kakav. Mnjam.
. Se mi zdi, da je pri orhidejah najbolj pomemben plac, kjer jih imaš postavljene in ti jih imaš na pravem mestu. Moji sestri v nulo rastejo, je že res da jih pozablja zalivati, ampak jih ima na taki legi, da ji zelo paše. Mi je všeč tvoja polica kjer jih imaš. Joj jaz bi tudi želela imetoi orhideje, ampak mi žal ne uspevajo. Mi pa zato uspevajo kaktusi in preostalo zelenje.
, veš moj fant pa je priden in ko mama spi, tudi on spi. Sva pravi tim. 
... Neki te nameravam že od srečanja vprašat... a maš ti kako žlahto v Laškem? Ker sm skoz razmišljala od kje si mi znana, pol mi je pa uštekalo, da si fuuuul podobna eni laščanki. No sej, lahko je pa tud naključje ane
!
. Ko bi js spala ma on raztur v trebuhu. Včasih me tolk brcne, da me kr prestavi. Je pa očiju to všeč, ker zdej že konkretno čuti brcke svojga sinčka
.
Najhuje je ko sem takoooo zaspana
pa ne najdem nobenega položaja, ki bi odgovarjal piki. zjutraj sem pa cela zmahana.
Polna luna bo in verjemite da na mariskaterega otroka vpliva kot na odraslega. Zdaj bodo ziher sami norci na cestah.
Imam vedno tako srečo, da naletim na kakega ko se bliža k polni luni.
. Da ne pozabim;
, kopalnica se fugira v kleti pa napeljujejo mašinerijo za talno gretje.To je Murphy spet na delu.
...zaenkrat sem še na donatu, čeprav bom pomoje kmau na rupurutu.
, pa lučka ledenka, obvezno ob vsaki priložnosti!!!!
šla malce po trgovimah pogledat in sva tudi nekaj stvari kupila za najinega sončka. Je pa res tako kot je rekla Aurora, da ima H&M res lepe in kakovostne stvari. Tudi midva sva kupovala tam, pa v C&A sva tudi nekaj nakupila. Vam bom popoldan par slikic prilimala, pa boste same presodile. Samo najprej se mi morajo še baterije za digitalca napolnit.