Majchi
|
Uh punce, kaj nas je gor . A nobena ne more spat? Jaz eno prošnjo skup dajem, pa delam zelo počasi, da bo ja dobr. Juniorka, moj homeopat je tak, da ko si enkrat not, datumi niso več problem. Nujne primere, kot je npr. Dodi, pa ravno v takšne luknje dajejo, če takole kdo odpove, ampak je treba ful zatežit, da je nujno. V tablete pa jaz ne verjamem več. Meni ni prijelo nič, nazadnje mi je nevrolog predpisal injekcije Migran. Sem si jo enkrat vbrizgala, pa sem zadeta ko axa zaspala za 3 ure kot klada . Jaz sem pa tok iskala zdravilo, ob katerem bi lahko funkcionirala . Preden potujete, se še vidmo na VSM-ju, ne? Al te bom res mogla po Angliji lovit, če bom šla kaj k sestri ? Sem pa vesela zate, da boste končno skupaj. Ti boš pa tud hitr kakšen job dobila. Glih dons mi je sestra razlagala, da bo dobila v Intimissimi-ju. Najprej je bila na snemanju njihovega videospota. Je mogla v restavraciji sedet in čvekat z eno punco za 6 funtov/uro. Dobr, ne? No, to je blo slučajno. Zdej bo pa par dni v trgovini in če se izkaže, bo šla v pisarno delat ne vem kaj. Ni mi čist v detajle povedala, ampak bistvo je, da se je znajdla in da praktično ima nek šiht 8. dan po prihodu v London. Od tu naprej pa lahko na easy išče kaj bolj pametnega. Zdej grem pa spat, čeprov nisem čist nič zaspana . Ampak Lana bo ob 7ih auf, tko da boljš zame, da se prov na hitrco uspavam zdele. Nočko!
|