narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja dekleta dekleta...kaje res nihče ne opazi...:-( ampak ok...ponivljam še enkrat vprašanje: je bila mogoče katera včeraj zvečer v MŠ v lj? sicer pa imejte lep preostanek dneva, kaja Verjetno nobena, zato tudi niso odgovorile. Vsaj jaz sem zato preskočila...se mi je zdelo brezveze napisat jaz ne. Lep dan tudi tebi Kaja Jaz vse o čemer nimam pojma ali pa ne vem pač preskočim, če bi vsakič napisala, NE in pa tega pa ne vem bi imela sedaj že 10 zvezdic... se strinjam. ce loh pametujem - pametujem, ce ne - sem pa raje tiho se dobr, ce ne bom vse novinarje na poptv obdelala (ko smo ze pri tem, tisto ta blondno vremenarko na popu pa ne prebavljam: mi je totalka antipaticna! kr zivcna ratam zravn njenih "vremenarskih pravljic" ) tko cist- intermezzo sama hvala Bogu hemeroidov nimam. upam, da tako tudi ostane.. na MS nisem bila zato tudi nisem odgovorila. kaja, koliko pa si ti ze noseca, da ze hodis na MS? jaz bom sele naslednji mesec, ko bom ze pri tridesetki jupiii.. lp, narava, ljubljana, slovenija (jap, dons mam miran alisic day )
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|