Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in riž pa ajdovo kašo zdej je kr celo, sam fajn kuhano, da je mehko... 
naredila, ko jo bom hotela navadit da res sama spi v svoji sobici in bo pričakovala da sem zraven. Bi bil pa pomoje še hujši problem jo ven iz moje postelje dat.
Sicer je pa trenutno eno čudno stanje pri naši hiši. Moj veš čas cele dneve dela, se mi zdi že mal sumljiv in jamra da sem tečna in da mi nič ni prav. Pol more bit res hudo, da je on to izjavil, ker ponavadi kar marsikaj prenese.
Se morem mal zamislit. Pa kaj ko sem za vse sama, tamala je pa spet taka tečnoba, da sem zvečer čisto fuč. In še kosti me neznansko bolijo. Sumim, da zato ker že mesece nič mlečnih izdelkov ne jem. Mogoče imam premalo kalcija.
... mogoče to izvira še iz porodnišnice, ko sma bla 11 dni not, ker mali ni napredoval na teži in so ga kar naprej vagali, jaz pa jokala, ker se je premalo (ali nič) redil, od mene ni znal pit, pol sem si črpala, pa po flaši... v glavnem cele ceremonije so ble, da sem ga nafujtrala... mogoče je to krivo
da bom zamudila, pa pravi da je že jedla. Ga vprašam kaj ji je dal za jest...pa pravi: naredil sem Frutek, skuhal sm jabko in zmiksal z banano.