Bajsa
|
No drage dame, končno sem pršla do časa za RR! Naša sicer ponoči kar pridno spi, samo čez dan se mi pa zdi, da jo imam skoz na zizi, vmes ko je nimam, mi pa komaj da uspe kaj malega v usta vržt in mal spit zraven. Sej sploh ne vem kam mi gre vsak dan čas No v glavnem naša pikica poskrbi za to, da sem polno zaposlena. Morem vam kakšno slikico nalimat, boste vidle kako se je že fino poredila, pa plava ni več. Zdej je pa lepotička še večja kot je bila. Sej bi vam še kej več napisala, pa sem čist fuč, tko da bom šla kr mal v vodoraven položaj počakat, da se škratek zbudi, da damo skozi še ritual pred ta dolgim spanjem. No še to vam povem, da smo se že 1. kopali! Smo popek kr odšraufali, smo mu pomagali, da je odpadu ! Jeeej! Pa naša dečva se je lepo poredila, je dobila še več kot je bila pa porodna teža, tko da ma mama očitno dobro mleko, pa dost tud, zgleda ! Vsem novim mamicam in želim veliko lepih trenutkov in prespanih noči! Vsem, ki še čakate pa želim, da hitro dočakate! Dolenjka prijateljica mi2 z Zalo vsak dan misleva nate in ti želiva, da se vse začne in konča hitro in čim manj boleče!!!! A ja drgač pa mene tud še šivi matrajo, da je za pop ! Sam zdej bo kmal bolš! Pridne bodte! Sladke sanje