|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko časa dnevno vaši otroci gledajo TV?
7.5.2008 19:20:41   
Nia30
Preveč user posted image Pri nas je pa še ta problem, da sploh noče gledat tistih lepih risank za otroke, kot so Franček & Co., ampak filme Spiderman, Superman, Kevin sam doma, Herbie,... user posted image Težava je v tem, da ima starejšo sestro in ko ona gleda, gleda tudi on.

Pa saj vem, sama sem kriva, ker ne naredim reda user posted image . Sam, ko pa tako prav pride, ko moram jaz skuhat al pa bajto spucat in pol on bulji v tistega Kevina in se smeji.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Koliko časa dnevno vaši otroci gledajo TV?
11.5.2008 11:04:48   
racman2
Naš triletnik ima zdej ene par mesecev napade, da bi skoz gledal Kekca in Bedanca ter Shreka. To bi lahk non stop gledal, mu moram prav skriti, če ne si sam vse naštima.
Mu pa kar dovolim, če hoče, sploh če smo sami doma, ker imam še delo z dojenčkom, pa imam mir. Nimam slabe vesti, zato ker je drugače tudi veliko v naravi, skoz bi v gozdu bil in kače loviluser posted image . Včasih ko smo mi rasli, se ni noben spraševal, če gledamo preveč tv. Meni se zdi to kar naš gleda, da ni sporno. Zelo rad pa gleda tudi filme od kirurgov, pol mu moram pa skoz razlagat kaj delajo.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Koliko časa dnevno vaši otroci gledajo TV?
11.5.2008 17:00:47   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: racman2
Včasih ko smo mi rasli, se ni noben spraševal, če gledamo preveč tv.


Pa misliš, da zato, ker je bilo to včasih, da je bilo pa ok? Včasih so tudi delali veliko napak...(sicer pa včasih nismo gledali sploh toliko TV-ja kot sedaj in se ni blo tolk s tem za obremenjevat, kot sedaj)

(odgovor članu racman2)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Koliko časa dnevno vaši otroci gledajo TV?
12.5.2008 8:18:33   
*kinnie*
Če je lepo vreme nič, ker smo pred hišo in niti ne dovolim, da bi bili otroci v hiši. Kadar je pa dež, je pa druga pesem...ponavadi pogleda npr. Kekca...ali pa Petra pana, ali pa Trnuljčico...tako da kaj vem, eno uro, včasih tudi kaj več. 

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Koliko časa dnevno vaši otroci gledajo TV?
12.5.2008 10:22:12   
mojsoncek
Ko so lepi dnevi smo tako ali tako zunaj. In tudi ko pridemo notri (npr. zvecer) in se zacnemo rihtati za spat, se zelo redko spomne,da bi gledal kaksno risanko.
Cez zimo je bila pa druga zgodba... no, saj ne da bi sedel in skoncentrirano gledal, ampak laufale so pa neprestano. 

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?