Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zdej moram skuhat, potem pa gremo spet na sprehod do stare mame, da se zmenimo za varstvo jutri. Grem k frizerju
Me je primlo, da bi se pobarvala na kako ful živo barvo. Zdaj lahko, ker nisem v službi
. No ja, midva bova mogoče uredila zadevo z maloobmejno prepustnico, kjer naj bi otroka samo vpisali in ni potrebna slika. Moram še preverit.
. močno upam, da se bo stanje čimprej izboljšalo, do takrat pa DRŽITA SE, boš videla, da bo.
, se opravičujem...Matic, Nejc in Gašper vse najboljše ob dopolnjenih dveh mesecih
, tako da Dolenjke in Belokranjke pripravite se, da se tudi me kaj srečamo. Počakamo še toliko, da Ajda (Alfabeta) napolni vsaj 2 meseca, potem pa akcija.
jaz oz.
Danes smo bili v posvetovanici in pridobila je 600g
A mislite, da bi jo bilo dobro prej zbuditi? Sicer so mi v P rekli, da ni potrebno, ker tako lepo pridobiva na teži, pa vseeno....
tudi kaj izgubljajo laske? Matic bo počasi čisto plešast, tile svilnati laski, kar na hitro odpadajo, ko mu dam dol kapo, je v njej polno laskov...meni je kar malo hudo za temi svilantimi laski, ki so tako lepo mehki...
(najbrž me še malo dajejo hormoni) ...pri Manci je bilo podobno...ti prvi laski so jih itro odpadli, po tem je bila pa do 10. meseca skoraj čisto plešasta...no zdaj je pa prava kodravka
, je prišlo malo ven.