Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pijem donat, jem activio, grem vsak dan na sprehod... je pa res, da sem morala opustit rolanje, tek, odbojko... in se mi pomojem tudi to pozna...
Jaz sem šla nekaj časa nazaj na klistir, ker sem imela težave. Mislila sem, da je kaj narobe z 
.
,vidim,da bom mela,kar nekaj dela za nazaj ,da vas prečekiram,jaz pa grem danes spet na parcelo..delat,delat,delat,ko zamorc,mejte se lepo in uživajte na sončku
. 'Uživam' na bolniški - 14 dni. Včeraj sem šla k ginekologu, me je dal na ultrazvok in povedal, da se
Ma vsaj dan si lohk mal zorganiziram pa grem na en sprehod vmes... Pa še v LJ se ni treba vozit vsak dan!
Sam si glede plavanja ljudje ful niso enotni, pa menda obstajajo neki tmponi.
Potem sem pa šla v toplice kar brez - plavala sem pa po samo nekaj minut skupi in v 'ta hladnem' (28 stopinj) bazenu - ta termalni so itak pretopli, tisti od 32 stopinj pa mi je tudi deloval kot mlakuža. Pa pridno sem se preoblačila v suhe kopalke in v 3 dneh ni blo čist nič narobe!
.
tancho ('82) 1.
/ +3 kg
(Teja) / Ljubljana / +6kg
/ P 29.2. / spol :