Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

....
... drugač imam tud jaz tretji pregled u torek in me je fulllll strah glede na moje prejšnje izkušnje ....
in v takih primerih jo vedno obdrzim doma.
No, zdaj sem tukaj in sem res zeloooo vesela, da sem zagledala +! PDP imam 20.10.08, prvi pregled pa 5.3., torej danes teden. Že komaj čakam! To je namreč uradno pregled po operaciji (z električno zanko so mi odstranili predrakave spremembe na materničnem vratu), pa bom istočasno povedala še, da sem noseča in mi bo naredil uz. Močno upam, da bo vse ok. Glede na znake (slabost, pa boli me pod pazduhami, pa utruuuuujena sem...) bi že moralo biti vse ok. Doma pa imam tudi eno malo miško, staro 22 mesecev in zdaj že komaj čakamo, da se ji pridruži še eno detece. Imam pa tudi jaz taaaaak apetit, da bi slona pojedla in bom morala kmalu privleči na plano nosečniške hlače. In končno bo lepo, če imam malo trebuščka!
. Rok imam 1.10.08, imamo pa že 20 mesecev starega fantka.
)... prej nisem nikoli imela problemov s tem. Non stop me nekaj šraufa in tišči. Pijem donat tako da z odvajanjem že dva dni nimam problemov.... vendar napihnjena sem pa nenormalno!!
.