ljubljana
|
Ojla mamice. Danes je spet en čudovit tih večer. Vsi trije fantje spijo, mož je na treningu, jaz imam pa čas za ringarajanje. Jakob spi brez težav tudi do 6 ur ampak samo na trebuhu. Tako mu paše ta lega, da ga redno dajem tako spat. Te dni sem šibala samo post od Nalin gledat, ker me ja teko skrbelo za Jonasa pa sem danes zjutraj jokala kot dež od sreče. Kako srečna je šele nalin. Piškamiška tudi za vašega Matička nenehno držim pesti in upam na najboljše. Ko spremljam ti dve zgodbici sem vsakič ko pogledam svoje tri sončke neznansko srečna, ko vidik kako zdravi, veseli, nasmejani in živahni so. Starejpša dva sta se zadnjič ruvala kot dva majhna psička ter se zraven krohotala in cvilila. Res lep občutek, ko vidiš kako se imajo lahko otroci lahko radi. Tudi okoli malega Jakoba nenehno skačeta. Tekmujeta, kdo mu bo prvi dal dudico, če joka, tečeta po mene, če se žačne Jakob jokati, mu brišeta usta če poliva, spustita stvari iz rok in stečeta v kopalnico, ko ga kopam in se pogovarjata z njim in mi hočeta pomagati... Jakob se je te dni zelo spremenil, začel je uporabljati roke, tolče po igrački, ki mu jo nastavim pred obraz, veselo gruli, vriska in spušča ostale smešne glasove ter izgleda kot, da se pogovarja. Vsakemu ki pride mimo in mu nameni 5 minut časa se tako reži, da kar usta odpira, včasih še kakšen glas spusti. Do sedaj je tudi ves čas spal v vozičku, sedaj je pa že kar nekaj časa buden in veselo kuka ven. Še posebno navdušen je nad vejami nad sabo. Po glavi se mu je pojavilo kar nekaj temens in smo jih uspešno odstranili s kremo od Mustele, ki res deluje. Z oljem je bilo samo še slabše. Zadnjič sem gledala CNN9 in ne boste verjele, v Shanghai-u (Kitajska) bodo zgradili 600 novih vrtcev. Pri nas pa za enega rabijo toliko časa in toliko papirjev, da grejo dojenčki že na faks preden se kaj premakne. Jutri imam tudi jaz ginekologinjo in po moje bo vse ok.
|