Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,a praviš da je tisto tako ozko
pol pa ne vem če bom kupila-povej kakšne mere ima ta za 8€ je enojna ,mi smo imeli 2x tisto srednjo velikost ko ni dvojna ne enojna,pa ravno fajn v spalnico v šotor gre
Mamo pumpo na elektriko iz 12,5V vtičnice v avtu. Gre hitro, samo je pa
, če avto ni čisto pri šotoru. Mi smo jo v bistvu tako uspel opraskat, ko smo jo nosili v šotor, pa smo nehote ob eno vejo grma podrajsal. Pol je pa začela puščat
se niti ni toliko pritoževal, sem se pa jaz zato toliko bolj. Potem smo kupili one iz velurja, eno veliko širine 140 cm za naju dva, pa eno 80 cm za tamalega- in tako je naš šotor ena sama "postelja", ker je širine 220 cm. No, tavelika skoz neki po malem pušča, pa problem je, k sva midva precej razlike v teži, tako, da je mene dostikrat kotalilo v eno smer. No, lani konec sezone smo na razprodaji v Merkurju kupili novo, piše, da je " by camping gas", ima pa dve napihljivi jedri. To moramo pa letos še sprobat, ampak se mi zdi, da bo v redu.