|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.3.2008 3:18:33   
Klaudia
Evo seznami so urejeni... zdaj grem pa lahko nazaj spat user posted image

( Pa še novo stran nam bom obrnila user posted image  )

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: Desetke007
3.3.2008 7:22:13   
sanosan
Dobro jutro! Kavica, čaj, kapučino, hladno in toplo mleko, sok in voda že čakajo, mafine pa bo janja prinesla, ko se zbudi user posted image .

Skuštrana, saj vem, da prekratki pas ne more opravičit prekrška (če je v zakonu tako napisano). Dobro je, da si nas opozorila, ker nisem nikoli pomislila, da bi lahko bil to prekršek. Se pa do nakupa novega avta ne bomo po Hrvaški vozili. 

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
   RE: Desetke007
3.3.2008 7:49:00   
lane31
Dobro jutro mačkice user posted image ....Na zajterk in vse ostalo bom mirno počakala user posted image

OKTOBERKA.... če bi z plesi ali bilo kako rekreacijo začela na novo potem velja stroga previdnost.....ker to zate ne velja,lahko mirno hodiš....še več- od poroda so vezi oslabele in skorajda ni boljših vaj kot trebušni ples, da to hitro utrdiš,kar bo samo pripomoglo k bolj zdravi user posted image ,preprečiš tudi morebitno odpiranje itd.....ti samo hodi......to da ne dovoljujejo -trenerji  definitivno ne G - je posledica tega ker bi se ženske ki so doživele ss (ki je seveda najpogostejši do 12 tedna ) a bi se zgodil tudi brez telovadbe ,masovno zatekale k tožbam
....iz istega razloga je tudi na elektronski vagi (tista ki meri maščobe) opozorilo da ni za user posted image -seveda spuščajo neznatne tokove v telo, a logično ne povzročajo ss....tudi na lekadolu je opozorilo.....gre le za to da se firme in klubi zaščitijo
Moje mnenje je, da ravno zaradi hitre user posted image  po porodu nadaljuj z vadbo

KASIJA.....sem kar malo fauš....jaz bi tudi nekam daleč zblinila za dan dva user posted image

ŽIVA.....čemu pa si sami ne poiščete apartmaja....ni fajn da se na dopustu nimaš popolno sproščeno fajn.....jaz iščem na tem linku vedno ...pa se jih najde kar nekaj med 40-50 eu na dan
http://www.ljeto.com/

JANJA....žal ti znam svetovati le znamko AM.....Bebe2 .....večina user posted image  jo ima rada
....upam pa ,da se še dolgoooo dojita

OSEBNA IZKAZNICA.....smo že 2 krat bili v Avstriji.........brez osebne user posted image user posted image
sem pa imela rojstni list s sabo.....skratka sem jo švercala user posted image .....enkrat te dni jo gremo pa res naredit user posted image

SPANJE....kot veste čez vikend uzbuna ob 6h ozr. še malo prej.....včeraj je jedla ob pol 7h zadnji obrok (bili na obisku), ob 8h sem jo umila in ob 9h dala jest- ni šans....je bila preveč zaspana
Sem se že pripravla na uzbuno ponoči in je ni bilo......spala do 7h ,kot pred vikendom
A je res možno da jo tako moti če kdo spi zraven v sobi user posted image  Hecna pikica user posted image



(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
   RE: Desetke007
3.3.2008 7:50:27   
lane31
Dobro jutro Sanosan ....sva edine.....še vse spijo.....bova tiho da jih ne zbudiva user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
   RE: Desetke007
3.3.2008 8:03:34   
sanosan
Nič tiho bit, vstat je treba! Danes je potrebno še izkoristi dan, ko bo toplo oz. vroče, ker jutri bo dež in sneg in mrzlo in zima in bomo takrat spali user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
   RE: Desetke007
3.3.2008 8:11:34   
lane31
Pa si hecna.....sigurno so se zmotli....upam vsaj.....pa ja ne gre iz 20 st + na sneg user posted image user posted image user posted image  še bomo zašvicali ob kidanju user posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
   RE: Desetke007
3.3.2008 9:20:21   
mama06
Dobro jutro!

lane31 malo bolj pozno, ampak mafinov še itak ni, tako da nisem nič zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image


Osebne za v Avstrijo ne rabiš več. Mi gremo drugi mesec po potni list, ker gremo z letalom in bo rabil potni list in vizouser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
   RE: Desetke007
3.3.2008 9:21:33   
suzanamai
Dobro jutro mačkice, danes bo spet lep dan, ga je potrebno polno izkoristiti, jutri pa sneg, jupiiii bomo spet lahko po celcu fural.

Oktoberka čestitam, si mi kar lušte naredila, saj nosečnost je res ena enkratna stvar. Kar se tiče trebušnih plesov ni panike, jaz sem do 4 mes. hodila na Body combat in Body attack, oboje full intenzivni vadbi, ki vključujeta veliko poskokov, brc, full naporna zadeva brez predaha, nehala pa sem, ker so me tako prsi bolele da je blo joj.

Jasna tvoja Neli je res neverjetna, saj je kmalu ne boste več dohajali. Moja Zoja pa še vedno uživa najbolj na hrbtu. Obrača se le na previjalni pa še to le iz hrbta na bok, sva sedaj začeli malo trenirati obrate, pa se ji full dobro zdi. Je pa full zgovorno, tako lepo jo je poslušati, obvlada že vse samoglasnike. Smeji pa se tudi že tako da je joj, sem jo zadnjič dala k Maiu na posteljo in jo je nekaj hecal, pa se je začela krohotati na ves glas in vse skupaj je trajalo sigurno 15 min. Ko sem jo potem vzela k sebi, je bila revica vsa prepotena. Hudo v glavnem, sem včasih kar malo ljubosumna, saj ima najraje svojega velikega brata, samo da ga vidi, dobi tako zapeljiv nasmešek in takoj ga prične ogovarjati.

Drugače sva zadnje dneve preživeli zunaj, tudi v soboto ko je deževalo sva vozičkali okoli in nisva srečali nobene druge mamice. Zoja je tako uživala, ko je opazovala kapljice na prevleki in potem spala 3 ure skupaj.

Klaudia ne sili Lie s hrano, Zoji vsak dan skuham kaj dobrega in pride dan ko pač ne odpre ust in se samo podojiva, drugi dan pa poje tudi 80 ml gh, ji pač ne paše. Se je zgodilo, da tri dni ni hotela nič, razen večerne riževe kašice. Najbolj pa uživa kadar ji dam kuhano jabolko z banano, ampak mora biti obvezno še toplo, ravno včeraj sem ji skuhala 1 celo jabolko in pretlačila še vročega skupaj z banano, pa je ostalo v lončku le še za vzorec. Se je napokala kot velika. Gh vedno dobi za kosilo okoli 12h, zvečer pa riževo kašico, po vsakem obroku se še podojiva, ob ostalih obrokih se le dojiva.

Majoli  a je Maksova kožica kaj boljša?

Uživajte, šibava ven na sonček.



_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
   RE: Desetke007
3.3.2008 9:49:10   
noa1
Dobro jutro še od mene!

Meni se pa tisti mafini luštajo. A je možno dobiti recept? Še posebej, ker imam full rada maline (jih pa nisem še nikoli delala).

Smučanje: moram se pohvalit, da sem smučarske hlače vseeno gor dobila....le malo boj ozke so čez trebuh ampak ni bilo panike. Smučala pa letos nisem.user posted image  ampak mi ni nič žal. Vsi ostali so smučali vsak dan in jaz bi se lahko eventuelno smučala med obroki, malo na hitrco. Mi pa ni bilo male kar tako za pustit nekomu, pa potem bi bila še živčna in nestrpna na smučišču. Da se pa dvakrat zapeljem in si samo lušte naredim pa mi tudi ni bilo. Sem se odločila, da gremo naslednje leto z mojimi smučat, pa lahko malo pustim mami za celi dan in si privoščim.
Sva se pa zato midve imeli prekrasno v dolini na doooolgiiih sprehodih.

A je možno, da ima Ajša še zmeraj krče? Je že dopolnila 4 m. Včeraj je bila zaspana da je joj, pa se je non stop zbujala in jokala...malo pa je stokala kar med spanjem. Je dobila tudi Lefaksin. Sem mislila, da so zobki, pa ji včeraj ni pasalo niti masiranje dlesni. Bogicauser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo kmalu bolje.

Jaz tudi upam, da se je sneg za letos končal in da bo sedaj še samo vedno bolj toplo (oprosti suzanamai, ker vem, da ti si ga pa želiš).

Ej Štajerke.... a se bomo me spet kaj dobile? Kaka sem.....komaj pridem domov pa vas že pogrešam...bi šla malo na čvek. Še posebej če bo sonček in toplo.... kje zunaj.

Dovolj bo zaenkrat, sem kar precej nakloftala (se opravičujem če se komu ne da brat). Moja pupa ima dopoldanski spanec jaz pa sedaj skočim pod tuš in ko se pupa zbudi šibava ven na sprehod.

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil noa1 -- 3.3.2008 9:51:38 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
   RE: Desetke007
3.3.2008 9:50:40   
teka
dobro jutro!

pri meni je še topla kava, če katero mika... naš user posted image zaspal drugo rundo, bo trajala glih kake pol urce. Pol pa upam, da se še kaj sonček pokaže, ker jo mahneva v mesto.
lane, sem komaj danes uspela prebrat tvoj komentar na moj zadnji post. kar se tiče večerne flaške, sva jo res uvedla (100 ml) in zaenkrat to ni zmotilo najinega dojenja. Sem tako delala tudi pri starejši (vendar že od rojstva), pa sva se potem dojili do 15 m, tako da sem upala, da tudi tokrat ne bo kakšna zgodba ala "se mi je takoj posušilo mleko, ko sem dala prvo flaško", ker sama v to težko verjamem. Sicer pa bom ta teden začela tudi z uvajanjem GH in bo potem čez čas morda flaška odpadla. Sicer pa sva pred kakšnim mesecem poskusila tudi z riževo kašico zvečer, pa so bile ponoči težave, tako da sem opustila. se je pa dejansko zredil za 460 g v mesecu in 10 dneh, kar res ni ne vem kako veliko, pa tudi sama sem imela filing, da mu pri meni zvečer malo zmanjka user posted image

oktoberka,
ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image da bo nosečnost poteka tako kot mora in se boste potem uspeli dobro uskladit. priznam, da bi mene pri taki mali razliki mal stisnilo...

jasna, na vašo neli pa morate že kar pazit, da ne pobegne user posted image

noa welcome back! me veseli, da ste tako uživali. zdaj pa hitro srečanje zorganizirat, da se spet vidimo. žal se bo vreme ta teden sfižilo...

zdaj pa moram odstavit sezamov napitek...ja, ja, vse za mlekecuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
   RE: Desetke007
3.3.2008 9:54:00   
noa1
teka: a prideta prav v mesto? Mogoče se pa še kje srečava/mo. Samo pri nama še zna malo potrajat...spet perem in bom pčakala, da pralni stroj konča...pol pa ven

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:08:50   
teka
ja, v mesto, ker moram še v mullerja. in to čez kakšno uro in pol, ker se je zdaj naspančkal za nekaj časa. te pokličem, ko bova zunaj!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:14:53   
noa1
Evo mene izpod tuša.....kako to paše.
Teka: Jaz tudi moram v Muellerja. Ampak bom morala najbrž prej en krog narediti, da pupa zaspi, ker drugače bodo sirene. Sem jo morala na dopustu kar nekajkrat kar v rokah nosti. Še dobro, da smo imeli s sabo kegurujčka. Se je izkazal kot zelo praktična zadeva, pa spravla sem jo not kar v kombinezonu.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:17:50   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Dobro jutro!

lane31 malo bolj pozno, ampak mafinov še itak ni, tako da nisem nič zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image


Osebne za v Avstrijo ne rabiš več. Mi gremo drugi mesec po potni list, ker gremo z letalom in bo rabil potni list in vizouser posted image



To že, da na meji ne rabiš....ampak neko legitimacijo pa menda ja moreš imeti s seboj, a ne user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:31:25   
lane31
Moja tudi zaspala....
Teka.....mišljeno je bilo zgolj zaradi teže.....kdaj pa se naraščanje kg ustavi ???
Saj se, a ne ....jaz že malo cvikam ko dobi vsak mesec novo kilo zraven user posted image
Jaz si mislim da bi pol kg prirastka  po 4 mesecu moralo biti dovoljuser posted image

Noa1 user posted image  za smučarske hlače user posted image
Mene že tudi muller kliče....mleko na najgi....a bomo popoldan skočili....je pa pravi user posted image  da je zgolj v centru mesta

Gledam malecko, da ima že klobasice po nogicah.....no in prej- sicer le 2 krat- se mi je nasmejala z glasnim heheuser posted image .....upam da se večkrat user posted image
Suzanamai- tvoja to že v popolnost obvlada user posted image
Mama 06....zgleda bomo mogli kar sami kaj spečt user posted image


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:32:32   
janja
Dobro jutro. Mi smo šele vstali pred kake pol ure. Je bla burna noč. Kaj čmo, mami si je včeraj privoščila enga horsa, pol je bla pa ponoč žurka.

No, pa da vas ne zadržujem, marsikatera je sigurno že zunaj, ko je tako lepo vreme.
En pladenj MAFINOV za vse. Pripopam slikco kasneje, zdele je ne najdem, pa tudi midva šibava ven. Kavico je pa že ena skuhala, če se ne motim.

Noa1 - recept dobiš kasneje.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:32:33   
pingi
Sneženje


Lokalno do okoli pol metra snega
V torek bo v notranjosti Slovenije pričelo snežiti, sneženje bo ponehalo predvidoma v sredo dopoldne. V 24 urah ( od torka 7h do srede 7h) bo največ snega zapadlo na Koroškem, Gorenjskem, Notranjskem in Kočevskem in sicer od 20 do 40, lokalno do okoli 50 cm sprva južnega snega. Burja bo na širšem postojnskem območju gradila snežne zamete. Najmanj snega bo zapadlo v severovzhodni Sloveniji.

TOLIKO O POMLADIuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:33:06   
jasna
Hojlauser posted image

Klaudia, ob kakšnih urah pa ti skačeš tu goruser posted image . Jaz sem šla tudi enkrat takrat spatuser posted image , danes pa user posted image .

Suzanamai, saj ti privoščim, da se še nabordaš, ampak sneg naj bo kar v hribih. Tu ga nočemouser posted image

skuštrana, imaš kak recept za takšno popoldansko spanjeuser posted image , jest bi tut.

noa1, nekateri imajo krče kar dolgouser posted image . Ti ji kar daj kapljice.

Na srečanje prideva sami. Je od včeraj brez vročine, a totalno nepredvidljivega obnašanja. Se lahko zgodi, da bova predčasno odšli.

LP

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:35:19   
jasna
pingi, a to resnouser posted image ?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:52:26   
pingi
Jap, to je opozorilo na strani od ARSO.

Jasna, lepo da pridetauser posted image

Zdaj pa hitro ven dokler je še sonček.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:53:45   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Dobro jutro!

lane31 malo bolj pozno, ampak mafinov še itak ni, tako da nisem nič zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image


Osebne za v Avstrijo ne rabiš več. Mi gremo drugi mesec po potni list, ker gremo z letalom in bo rabil potni list in vizouser posted image



To že, da na meji ne rabiš....ampak neko legitimacijo pa menda ja moreš imeti s seboj, a ne user posted image


Jst raje nisem tvegala. Kako boš pa dokazala da je tvoj otrok če te policaj legitimira. Lahko ti reče da si ugrabila? user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
   RE: Desetke007
3.3.2008 10:55:54   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Klaudia, ob kakšnih urah pa ti skačeš tu goruser posted image . Jaz sem šla tudi enkrat takrat spatuser posted image , danes pa user posted image .


user posted image  user posted image  user posted image  Lia je mela žurko ponoči... in ko je končno zaspala, jst nisem mogla user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
   RE: Desetke007
3.3.2008 11:01:18   
noa1
Moja še kar spi.....nisem več navajenauser posted image

Osebna: na mejnem prehodu osebne res ne rabiš več, se je pa treba vedno legitimirati, če te vstavi policija, zato jaz vedno s sabo nosim potni list od ta male (ker nisva dala delat osebne).

Lane31: mi tudi pridno dobivamo zraven kg, se mi nič ne zdi, da bi se kaj vstavljalo. Pa naša ima klobasice na nogah že od samega začetka. Ker pa se še samo dojiva, se jaz nič ne sekiram, bo že vse šlo stran, ko bo začela tekati okoli (upam, da bo takrat tudi meni kaj šlo vstranuser posted image )

Smejanje: naša pupa se že prav na glas smeji, ko ji pač je (ko jaz kihnem, ali pa ko ji slačim hlače na previjalni ali pa ko ji mojuser posted image  da roko na trebuh in jo kao žgečka)...in mi do sedaj še ni uspelo tega posnet...vedno ko letim po fotoaparat, njo med tem že mineuser posted image .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
   RE: Desetke007
3.3.2008 11:01:22   
mehurčica
Nova10ka, tudi Eni je dobila polno pikecov po obrazu SPET. Mažem jo že ene 3 mesece s kremo Melem, ker je imela že na začetku težave z zelo suho kožo. Če jo samo enkrat namažem z Buebchenovo, je spet slabše, tako da je s tisto sploh več ne. In tudi ona ima okoli ust bolj - kot da je od sline. Kaj naredit? Ne vem.user posted image Bi tudi jaz potrebovala nasvet.

Skuštrana
, mi smo Davida tudi spredaj vozili in Eni sedaj, dokler nismo kupili novega avta. Imeli smo pa Opel Astro in je zadaj bil pas prekratek. Sedaj pa jo vozimo zadaj, ker je spredaj Airbag. In hvala da si povedala, da lahko še kaki prijateljici povem.
...aha, zdaj sem šla naprej brat - podaljški.

(kar sproti odpisujem, ker drugačem pozabimuser posted image )

Živa, tudi jaz sem vedno zadnji cajt delala vse - sploh za šolo.user posted image


Osebna: se še nisva spravili. Sem mislila, da bi šla v zelo kratkem. Ta ali naslednji teden. Se moreva še slikat. Zdaj bo že lepo sedela z mojo pomočjo. Davida smo dali pri 1 mesecu in je bil naslonjen name in je na eni sliki ok, na drugi pa z velikanskim podbradkom.user posted image


Evo, do te zadnje strani sploh nisem prišla. Mala postaja zaspana in moreva hitro na sprehod.




_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
   RE: Desetke007
3.3.2008 11:25:45   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Dobro jutro!

lane31 malo bolj pozno, ampak mafinov še itak ni, tako da nisem nič zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image


Osebne za v Avstrijo ne rabiš več. Mi gremo drugi mesec po potni list, ker gremo z letalom in bo rabil potni list in vizouser posted image



To že, da na meji ne rabiš....ampak neko legitimacijo pa menda ja moreš imeti s seboj, a ne user posted image


Jst raje nisem tvegala. Kako boš pa dokazala da je tvoj otrok če te policaj legitimira. Lahko ti reče da si ugrabila? user posted image


Potem je nekdo ugrabil tudi mene, saj sem sama zelo pogosto brez dokumentov. Vem, slaba navada. Jo bo treba sedaj, ko je otrok tu, spremenitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?