Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.3.2008 23:22:10
|
|
|
|
Pikec
|
Nismo pršli do bleda .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.3.2008 23:23:41
|
|
|
|
taja27
|
Nismo pršli do bleda . ... torej prave energije ... pravi moški
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.3.2008 23:26:42
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 Nismo pršli do bleda . ... torej prave energije ... pravi moški Jst ne bicikliram, grem bl na bencin kukr na energijo.... No sej bencin je energija...eh.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 11:40:06
|
|
|
|
mami_miki
|
no...vidim da se vam pleše ja...v Lj...ni nič žive glasbe pa to...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 12:30:01
|
|
|
|
taja27
|
no...vidim da se vam pleše men vedno ... res vedno ... sploh ne rabi bit živa muzika ... sm dobra mora bit
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 13:42:14
|
|
|
|
Pikec
|
ja...v Lj...ni nič žive glasbe pa to... Festivalna ob petkih, pa par lokalov...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 13:54:21
|
|
|
|
taja27
|
ja...v Lj...ni nič žive glasbe pa to... Festivalna ob petkih, pa par lokalov... mah mi smo se pogovarjali o disco varianti ... da se znoriš ... ne tko, po parih
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 14:00:57
|
|
|
|
Pikec
|
8 marca bo žurka v ledeni dvorani v kranju. ČE se ti ne zdi zamal: orto bar, pa K4, drgač pa kakšni študentski žuri majo zmir dobro musko, vsaj tisti organizirani. Če ti ni pod častjo it . Al pa če se počutiš prestara
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 15:47:50
|
|
|
|
taja27
|
ČE se ti ne zdi zamal: orto bar, pa K4, drgač pa kakšni študentski žuri majo zmir dobro musko, vsaj tisti organizirani. Če ti ni pod častjo it . Al pa če se počutiš prestara tole je pa res čist študentska varianta ... joj, kak me dons spomini sekajo!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 20:52:51
|
|
|
|
Pikec
|
Kva zdej? A vse večerjo kuhate al kaj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 20:56:30
|
|
|
|
Šarki
|
neeee zdele otroke dajemo spat
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mah mi smo se pogovarjali o disco varianti ... da se znoriš ... Jaz sem se vedno za Atočc... . Sam ne vem, kako je kaj zdaj tam?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi neeee zdele otroke dajemo spat Čau :). Čigava si pa ti...?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:39:57
|
|
|
|
mami_miki
|
ej ej ej! evo mene...kako ste kaj lubice?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, čau hani :))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:42:17
|
|
|
|
mami_miki
|
joj..me noge bolijo! sem zdaj tako dolgo likala... ja...tud to je treba baje..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne da ti likas . Ne morem verjet......dokler se meni cesa ne speglas...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:45:33
|
|
|
|
Šarki
|
o atija pa od mamice :)
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:48:13
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa ne da ti likas . Ne morem verjet......dokler se meni cesa ne speglas... ....ja...ni bilo nič mame, da bi kaj polikala mal sem počasna a ne?čekiram okrog... dans sva bila z miškotom pri zdravniku, pa je vse vredu-ima vredu kri...in to...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
....ja...ni bilo nič mame, da bi kaj polikala A pride polikat, cunje..pa to...?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:56:22
|
|
|
|
mami_miki
|
ne...ne pride namensko...če tamalega čuva, pa vse pospravi-ker ona to ful rada dela res
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 21:56:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ne...ne pride namensko...če tamalega čuva, pa vse pospravi-ker ona to ful rada dela res Hudo... . A te nic ne moti?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 22:01:42
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne...ne pride namensko...če tamalega čuva, pa vse pospravi-ker ona to ful rada dela res ooo jest bi tud mela tako mami. naša pa prav da nas ma dve ure čez vikend čist dost.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 22:02:52
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ne...ne pride namensko...če tamalega čuva, pa vse pospravi-ker ona to ful rada dela res Hudo... . A te nic ne moti? neeeeeeeeeeee! me je, ko sem doma živela, pa če je kaj pospravljala po mojih stvareh... zdaj pa sem jo sprejela glede tega...taka pač je..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.3.2008 22:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ne...ne pride namensko...če tamalega čuva, pa vse pospravi-ker ona to ful rada dela res Hudo... . A te nic ne moti? neeeeeeeeeeee! U, dobra si :).
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Zadnje s foruma
Dostava 2.nada56Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?med delovnim tednom (
54%)

tudi sobota (
25%)

vse dni v letu (
21%)
Število vseh glasov: 161Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!