|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
27.2.2008 20:39:13   
MojcaG
naliiiiiiiiiin tolk sem vesela, da gre na boljše!!!!! pri obema! tolk sem bila žalostna zaradi vas, da mi zdajle srček igra in odštevam minute, sekunde, ko bo Jonas lahko zdihal sam!!! v takih trenutkih se le zavemo, koliko pomembno je zdravje in koliko samoumevno ga jemljemo, kadar ga imamo...

upam, da boš dobila kje kakšno pomoč, saj je nemogoče, da si bolj kot ne sama za vse! pišuka, če bi bila jaz bližje, bi ti več kot z veseljem prišla pomagat, vsaj pri cotkah ali varstvu. bi me ne mogla odgnati!! daj, angažiraj kakšno prijateljico, prijatelja, sorodnika, sem prepričana, da ti bodo z veseljem pomagali!

še vedno pošiljam lepe misli in želje ter srčno želim, da boste kmalu vsi skupaj v objemu, zdravi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
27.2.2008 20:43:50   
MojcaG
mislim pa, da te zelo razume naša aja, kajne? sta dali podobno kalvarijo skozi...

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
27.2.2008 20:45:19   
KBM
Nalin, super novička, držim pesti še naprej!

Tudi jaz bi ti z veseljem pomagala, če bi bila doma blizu tebe

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
27.2.2008 21:18:23   
nana 27
Nalin, zelo zelo lepa novica user posted image user posted image user posted image  Vsakič, ko sem šla na RR, sem najprej šla čekirat, kako je Jonas. Tako sem vesela, da se je tako izteklo in navijam še naprej user posted image user posted image user posted image Glede cunjic samo povej, kaj rabiš. Pri varstvu ti težje pomagam, ker smo tako oddaljeni, ampak pri cunjicah in drugih pripomočkih, pa ni problema.   

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 22:31:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
28.2.2008 0:15:11   
nana 27
Nalin, vse se bo uredilo. Važno, da gre z zdravjem na bolje!!!! Tudi Žan se bo vrnil v stare tirnice. Samo čas potrebuje.Jaz držim pesti, da bo še ekstubiranje uspelo, tako kot je treba. user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3981
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 8:24:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
28.2.2008 8:57:02   
Felicity
Nalin, zelo sem srečna da je najhujše za vami.
Bravo za vse vas, za Jonasa, zate, za Žana in tatkota! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da bo sedaj vse samo še lepše in bolje, in vsem, sploh pa Jonasu  veliko veliko zdravja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3983
28.2.2008 10:11:37   
KBM
Super novičkauser posted image user posted image user posted image Bravo Jonasuser posted image user posted image user posted image

Saj se bo vrnilo vse na stara tira in želim Vam to čimprej

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
28.2.2008 10:18:21   
nana 27
Nalin, super novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo, da je konec te more!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
28.2.2008 11:46:00   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

JONAS DIHA SAM, hvala vam drage moje oktoberke, ne bom pozabila da ste za nas in Jonasa držale pesti.

Aja, tebi hvala za vse trenutke, ko si me bodrila, za vse nasvete,...

Malenkost... user posted image user posted image user posted image
Vem kako si se počutila - jaz bi lani dala vse na svetu, da bi nekoga imela, ki bi me vsaj malenkost razumel, čez kaj grem....
Zato je bilo vse skupaj samoumevno.

Jonas - tebi pa - še enkrat BRAVO....user posted image user posted image user posted image

Lp A

Neposredna povezava do sporočila: 3986
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 15:42:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
28.2.2008 16:32:06   
KBM
Držim pesti za Žanauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3988
28.2.2008 17:44:53   
soncek&luna
nalin en zdravilen objemcek za zana, da se cimprej tudi on resi bolezni... sicer pa ste vsi borci od velikega do majhnega ;)

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
29.2.2008 8:01:34   
urbancek
Joj, nalin, ti pa imaš res vse na kupu. Upam in želim, da bi se oba malčka čim hitreje pozdravila in bi vsi skupaj normalno zaživeli. user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
29.2.2008 22:47:04   
Aja32
Nalin je skupaj z Jonasom sprejeta nazaj na Infekcijsko kliniko.
Zdaj pa samo upajmo, da Jonas začne normalno jest, pa bosta kmalu doma pri Žanu in atiju.

LP A

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
29.2.2008 23:27:43   
KBM
Upam na najboljeuser posted image user posted image user posted image , da se čimprej vrneta domov k Žanu in atiju v objem

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
   [Brisano sporočilo]
1.3.2008 8:26:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
2.3.2008 20:58:49   
nana 27
MojaG, preveri svoj mejl. Sem ti že nekaj dni nazaj nekaj pošiljala pa ne vem, če si dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 3994
3.3.2008 9:48:13   
urbancek
Oj punce, kako ste.

Nalin- ali sta Jonas in Žan že kaj boljša. Za laktacijo pa ne skrbi, jo boš dobila nazaj, ko bo Jonas pričel bolj jesti

Naš škrat pa ima eno alergijo. Ga bom dala na testiranje za vso prehrano, ker nimam pojma od česa bi lahko bilo. Že ene parkrat so se mu spustili izpuščaji, kot bi v koprive padel, ali pa bi ga popikale mravlje. Včeraj popoldne je imel čisto pisane nogice. Prav bogi je bil, tako ga je srbelo. Sem mu namazala s Fenistilom in mu dala Claritin, da je bilo vsaj malo bolj znosno. Se mu pa že več kot en teden vleče viroza, pa zobje, sploh nisem več vedela od česa ima vročino. Lica rdeča kot purman. Danes je boljši, tako da upam, če ne bo pihalo, da gremo malo ven na sončka, ker samo na okenski polici visi in gleda ven.

Lp

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
3.3.2008 23:02:37   
MojcaG
ojla!

bravo naš Jonas!!!! user posted image  user posted image  user posted image  pravi borec si! zdaj pa hitro do popolonega zdravja in seveda Žan tudi, da bosta lahko mami in ati v miru zadihala.. si ne morem predstavljati, kaj vse ste prestajali, ampak srčno želim, da bo kmalu za vami..

nana, hvala za opozorilo, dobila in pravkar odpisala!

urbanček, upam, da ni kaj hudega. ali se mu je alergija šele zdaj pojavila ali je že imel kdaj prej znake?

punce, jutri se bojda sankamo, kajne? user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
4.3.2008 9:04:23   
urbancek
Mojca G - že kot majhen je bil alergičen na mleko in jajca, potem pa je to prerastel. Upam, da se zadeva ni ponovila in tudi dvomim, ker bi bil sicer vsak dan flekast, ker vsak dan je mlečne izdelke. Nimam pojma kaj bi lahko bilo, saj ni jedel nobene nove stvari (že tako je bolj malo stvari). Sedaj je čisto vredu, nobenega fleka, izginilo zelo kmalu po tistem, ko sem mu dala claritin.

Lp

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 22:28:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
4.3.2008 22:42:03   
KBM
urbanček, super, da so izginili flekiuser posted image

nalin, me veseli, da končno prideta z Jonasom domovuser posted image

Pri nas je pa veliko snega in še kar padauser posted image , samo škoda ker je tko moker

Neposredna povezava do sporočila: 3999
4.3.2008 23:31:09   
MojcaG
ojla!

ojej, nalin SUPER!!!!!!! pa nalepi kakšno fotko malega, ampak velikega junaka, Jonasa, in še Žana!

urbanček, upam, da alergija izgine!

kbm, pri nas pa sneži in sneži, pa se nič kaj ne prime. nič ni bilo s sankanjem. upam, da bo kaj jutri, ker drugače pa res ni nobene koristi od snega.user posted image   

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?